Andreea Marin, direct pe masa de operație. Vedeta face mărturisiri dureroase: „Dacă nu, muriţi”

Iancu Andreea 14.03.2021, 11:43
Andreea Marin, direct pe masa de operație. Vedeta face mărturisiri dureroase: „Dacă nu, muriţi”

Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” de la TVR 2 și fosta Zână a Surprizelor este o fire optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze, însă ochii săi ascund suferințe de nebănuit. Deși puțini cunosc acest aspect al vieții sale, Andreea Marin a ajuns de două ori pe masa de operație, fiind la numai un pas de a-și lua rămas bun de la lume. Vedeta a vorbit cu emoție și durere în suflet despre clipele dificile cu care s-a confruntat.

Andreea Marin a ajuns direct pe masa de operație, riscând să își piardă viața

Cu o carieră de peste 20 de ani și o fiică adolescentă superbă, Andreea Marin poate fi considerată o femeie împlinită. Vedeta a trecut, ce-i drept, prin momente dificile în viața amoroasă după ce toate cele trei căsnicii au eșuat, însă astăzi se bucură din nou de iubire alături de diplomatul Adrian Brâncoveanu. În ciuda optimismului și puterii psihice cu care a reușit să treacă inclusiv peste drama pierderii părinților săi, Andreea Marin a mai avut și alte cumpene în viață, reușind să ajungă direct pe masa de operație în tinerețe. Vedeta a stat prinsă de un fir de ață între viață și moarte.

Fosta Zână a Surprizelor a trecut prin momente dificile, fiind la un pas de a-și pierde viața din pricina unor sarcini. Prima dintre ele a avut loc pe când Andreea Marin era foarte tânără și lucra ca reporter. În timpul unei transmisii în direct, vedeta a simțit că i se face rău, după ce își respectase întocmai programul obișnuit. La consultul de urgență, prezentatoarea avea să afle că poate muri dacă nu ajunge imediat pe masa de operație.

Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă, a declarat Andreea Marin, potrivit cancan.ro.

Andreea a mai pierdut o sarcină în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.
Andreea a mai pierdut o sarcină în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Clipe de coșmar în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Bruneta a trecut prima oară ca prin urechile acului prin fața morții, însă cea de-a doua oară în care o sarcină extrauterină i-a provocat emoții imense a fost cu mult mai dureroasă. Prezentatoarea era căsătorită pe atunci cu artistul Ștefan Bănică Jr. și își dorea extrem de mult să aducă un copil pe lume. Vestea că o nouă sarcină uterină ar putea să o despartă de posibilitatea de a deveni mamă era cu mult mai apăsătoare decât grija pentru propria viață. Andreea a mărturisit că întreaga tragedie a pierderii celei de-a doua sarcini a venit chiar de ziua ei.

Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă, a completat frumoasa brunetă, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...