Andreea Marin, dezvăluiri incredibile despre o nouă sarcină. Când va avea Violeta un frățior sau o surioară

Badea Violeta 14.07.2021, 20:21

Andreea Marin a făcut recent noi dezvăluiri incredibile despre o nouă sarcină. Vedeta a recunoscut că își mai dorește un copil cu iubitul ei, diplomatul Adrian Brâncoveanu. Iată când va avea Violeta un frățior sau o surioară!

Andreea Marin, dezvăluiri incredibile despre o nouă sarcină

La patru ani de la divorțul de Tuncay Ozturc, cel care i-a fost și soț timp de trei ani, Andreea Marin pare să-și fi găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea. Vedeta este destul de discretă în ceea ce privește viața personală și nu a oferit foarte multe detalii legate despre actualul iubit.

Deși nu au oficializat relația, prezentatoarea TV și Adrian Brâncoveanu demonstrează că nu au nevoie de un act pentru a fi cu adevărat fericiți. Recent, Andreea Marin a mărturisit că, în sfârșit, este o persoană împlinită pe toate planurile și se bucură de cele mai frumoase momente din viața ei. Mai mult decât atât, fosta gazdă a Surprizelor a declarat că își dorește să devină din nou mamă, însă lasă totul în voia lui Dumnezeu.

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva, acolo sus, mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

Cand va avea Violeta un fratior sau o surioara
Cand va avea Violeta un fratior sau o surioara

Când va avea Violeta un frățior sau o surioară

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr nu se mai grăbește, așa cum o făcea altădată, ci preferă saălase lucrurile să vină de la sine, în mod natural. Recent, superba prezentatoare s-a mutat în casă nouă, iar partenerul ei a ajutat-o să-și construiască și să-și amenajeze noua locuință.

„Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o întreagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta, dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă. Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi.”, a mai spus Andreea Marin pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...