În ce își investește Andreea Marin banii. ”Zâna” a dat drumul recent unui nou business

Daria Petrescu 07.07.2021, 08:38
În ce își investește Andreea Marin banii. ”Zâna” a dat drumul recent unui nou business

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România. Pe lângă emisiunea pe care o prezintă la TVR, „Prețuiește viața”, Zâna este implicată și în alte proiecte, unele dintre ele sociale. Recent, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a dat drumul unui nou business, puternic promovat în mediul virtual. Iată în ce investește Andreea Marin banii.

În ce își investește Andreea Marin banii

Andreea Marina fost întotdeauna o persoană activă, iplicându-se în numeroase proiecte, atât în TV cât și în alte zone, punând suflet în tot cee ce face. ”Zâna” a dat drumul recent unui nou business

Este vorba despre Creative Hub Voice&Visibility, o comunitate creativă. „Media, PR, evenimente, cursuri, conferinte, natura si bucurie de a creste frumos impreuna.  Concept marca Andreea Marin”, scrie pe contul de Instagram special creat pentru acest proiect.

Andreea Marin se iubește de patru ani cu Adrian Brâncoveanu

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru ani, în ciuda diferentei de vârstă de aproape 10 ani între ei. Recent, vedeta a povestit cum și-a cunoscut iubitul.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a dezvăluit vedeta.

Chiar dacă pare a fi relația perfectă, iar cei doi se comportă ca o familie, după trei mariaje eșuate, Andreea are ezitări în privința unei noi căsnicii.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv, potrivit Spynews.ro.

Mai mult, aceasta a declarat că ar putea să devină din nou mama și că ea și Adrian sunt pregătiți pentru acest moment. Mai mult, vedeta a declarat că fiica ei Violeta, este încântată de acest subiect.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căstort prima oară la vârsta de 21 de ani, în anul 1995, cu Cristian Gheorghiță. Din păcate, într-un final, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

În 2003, Andreea Marin a avut a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează. Mai târziu, Andreea s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. și au împreună o fetiță, pe Violeta. Cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor.

Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj cu Tuncay Ozturk. Acum, prezentatoarea TV se iubește cu Adrian Brâncoveanu. LOcuiesc împreună și formează un cuplu solid. Cu toate astea, cei doi nu au făcut pasul cel mare, însă, și-ar dori să devină părinți cât mai curând.

„Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții”

“Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public.

Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel.

Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin despre iubitul ei, conform Canal 33.