Andreea Marin, mărturisire sinceră. Ce se întâmplă în viaţa vedetei, de fapt: “O perioadă de incertitudine”

Iancu Andreea 12.07.2021, 14:35
Andreea Marin, mărturisire sinceră. Ce se întâmplă în viaţa vedetei, de fapt: “O perioadă de incertitudine”

Viața Andreei Marin se desfășoară în lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că vedeta nu mai este la fel de prezentă în televiziune precum odinioară, când era gazda “Surprize, surprize”. Cu toate acestea, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. se resimte în ultima perioadă, după un an în care întreaga omenire s-a confruntat cu element neașteptat. Problemele de sănătate și-au făcut loc în viețile noastre, iar Andreea Marin a făcut o mărturisire sinceră în acest context. Prezentatoarea de la TVR 2 a povestit cum reușește să facă față perioadelor dificile.

Andreea Marin, mărturisire sinceră despre viața sa

Cu toții am resimțit pandemia mai mult sau mai puțin, acesta fiind un eveniment major care ne-a schimbat viețile. Deși poate părea că vedetele sunt ocolite de probleme, acestea sunt la fel de afectate. Un exemplu este și Andreea Marin, prezentatoarea confruntându-se chiar cu boala în cazul fiicei sale, care a testată pozitiv cu Covid-19 în luna decembrie a anului trecut. Deși a trecut prin clipe grele, Andreea Marin a ales să facă o mărturisire sinceră despre viața sa, în încercarea de a-i susține pe cei care trec experimentează astfel de probleme.

Vedeta recunoaște că incertitudinea din ultima perioadă a dus la apariția numeroaselor cazuri de depresie și anxietate. Cu toate acestea, Andreea dezvăluie faptul că a reușit să treacă peste dificultăți cui ajutorul naturii. Este cunoscut faptul că gazda emisiunii “Nu există nu se poate” este o mare iubitoare a lucrurilor naturale, apreciând și dezvoltând un colț de natură chiar în inima casei sale.

Nici nu mai știu în câte zile din anul ce a trecut am fost neliniștită, grăbită, îngândurată sau copleșită de stres. A fost o perioadă de incertitudine și-n astfel de vremuri depresia și anxietatea își fac drum către noi. Știam, însă, din trecut, că există o singură cale să nu te lași pradă unei căderi: să-ți găsești sursa de liniște, iar pentru mine natura e cel mai bun sprijin în astfel de perioade, a dezvăluit Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin a făcut o mărturisire sinceră despre viața sa
Andreea Marin alege natura atunci când simte nevoia de relaxare

Modul în care se relaxează vedeta. Andreea a povestit ce face împreună cu Violeta, fiica sa

Dincolo de plimbările în grădina proprie, Andreea Marin petrece timpul alături de fiica sa, Violeta. Tânăra, în vârstă de 13 ani, este o adolescentă în toată regula, crescută cu multă grijă de către vedetă. Fosta prezentatoare “Surprize, surprize” se mândrește cu fiica sa, care poate reprezenta un exemplu de bun simț și eleganță pentru orice tânăr de vârsta sa. Iar acest fapt se datorează și educației primite din partea mamei sale. De curând, Andreea Marin a dezvăluit modul în care se relaxează alături de fiica sa, cele două luând parte la un spectacol de teatru de excepție. Prezentatoarea a povestit totul într-o postare pe contul său de Instagram.

Rețeta serii perfecte: se iau 3 fete cucuiete, se pun împreună într-o sală de teatru cu un praf de comedie („Divorțul anului” la TNB), se lasă la foc mic cu zâmbete mari, apoi se lasă pe mâna unui Chef adevărat, la o terasă minunată cu mâncare parfumată și viu colorată. Și uite-așa se încheie cu succes o seară cu un gust de neuitat!, a scris vedeta în dreptul imaginilor publicate în online.

Urmăriți Impact.ro și pe