Andreea Marin, dezvăluiri despre relațiile din trecut. ”Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește”

Stan Filon 19.01.2021, 11:21
Andreea Marin, dezvăluiri despre relațiile din trecut. ”Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește”

Andreea Marin vine cu adevărate lecții de viață, pe care aceasta le-a învățat pe pielea sa, din păcate. Vedeta de televiziune a vorbit despre violența domestică și le-a dat povețe notabile tuturor femeilor din România care sunt abuzate de partenerii de viață.

Andreea Marin a făcut dezvăluiri dureroase despre relațiile din trecut

Cunoscuta vedetă de televiziune, un model pentru multe femei din România, și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre ce ar trebui să facă o femeie care suferă în cadrul căsătoriei.

„Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit celor de la Canal33.

Andreea Marin a facut dezvaluiri dureroase despre relatiile din trecut
Andreea Marin a facut dezvaluiri dureroase despre relatiile din trecut

Știe ce înseamnă violența domestică

Violența domestică se pare că este adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr. Au apărut întâi zvonuri care spuneau că vedeta de televiziune a fost agresată de soțul ei. După aceea, aproapiații au început sp vorbească.

Unul dintre cei care spun că au fost martori la violențele și umilințele la care era supusă Andreea Marin este chiar cel mai bun prieten al lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi însă s-au certat, iar Sabin Ivanof a vorbit despre ce a văzut în casa lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin.

”Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă”

”(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, mărturisea Sabin Ivanof.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...