Andreea Marin dezvăluie rețeta de pâine gata în 5 minute. „E o minunăţie”

Iancu Andreea 04.03.2021, 18:26

Andreea Marin este un etalon de frumusețe la cei 46 de ani ai săi. Însă forma fizică de invidiat a Zânei nu se păstrează fără sacrificii. Pentru că majoritatea dintre cei care își doresc să slăbească duc o luptă cu crâncenă cu mâncatul de pâine, Andreea și-a propus să își dezvăluie rețeta de pâine gata în 5 minute, de dietă. Aceasta este ideală pentru cei care nu își doresc să consume carbohidrați.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Dincolo de cariera de succes de care se bucură Andreea Marin, frumoasa prezentatoare reușește să afișeze o siluetă de invidiat, pe care multe femei trecute de 40 de ani și-ar dori-o. Vedeta recunoaște că este o gurmandă, poftind adesea la bunătățile tradiționale românești, precum o adevărată moldoveancă am putea completa. Cu toate acestea, în ultimii ani, Andreea a ales să urmeze un stil de viață sănătos și să implice și exercițiile fizice în rutina sa. Astfel, într-o intervenție televizată la Kanal D, vedeta a mărturisit că și-a cumpărat o bandă pentru alergat, pe care o folosește în special în sezonul rece, atunci când frigul nu îi permite să alerge în aer liber.

Am luat o bandă de alergat de curând. Nu prea am loc de astfel de obiecte, dar nu mai puteam alerga afară din cauza frigului, sălile erau închise. Aşa că am decis să fac mişcare pentru că mişcarea e viaţa. Asta a fost singura soluţie. Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei.

Fac exerciţii cu Violeta, chiar ea mi-a arătat banda şi mi-a zis că pot să fac asta acasă. Am luat câteva kilograme după Sărbători pentru că am mâncat din toate. Am învăţat să gătesc şi sănătos. Am făcut şi vaccinul de curând, a povestit Andreea Marin, la Teo Show.

Frumoasa prezentatoare nu face rabat de la mișcare pentru a se păstra în formă
Frumoasa prezentatoare nu face rabat de la mișcare pentru a se păstra în formă

Rețeta de pâine gata în 5 minute, pe care Andreea Marin o recomandă. „E o minunăţie”

Totodată, frumoasa prezentatoare are grijă și ce alimente consumă, alegând mereu variantele sănătoase și bogate în nutrienți. Astfel, Andreea Marin a dezvăluit și rețeta de pâine gata în 5 minute, pe care obișnuiește să o prepare în fiecare zi pentru familia sa. 

Pâinica promisa de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar 5 minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută in casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).
Așadar :
65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar)
2 ouă întregi
2 linguri de unt topit
o linguriță mică de praf de copt
sare după gust
eu adaug, așa cum vedeți și în fotografia 2, diverse semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.
Amesteci totul intr-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...