Andreea Marin, adevărul despre operaţiile estetice. Vedeta a recunoscut: „Caut soluții”

Nicu Stan 01.03.2021, 08:39

Andreea Marin, adevărul despre operaţiile estetice. Vedeta a recunoscut totul. Ce a declarat vizavi de acest obicei al multor vedete din România, citiți în articolul de mai jos.

Andreea Marina a pomenit pentru prima dată de operațiile estetice. ”Am 45 de ani, nu îmi doresc să…”

Andreea Marin a spus tot adevărul despre operaţiile estetice. Vedeta a recunoscut că este în căutare de soluții pentru înfrumusețare, dar nu acele soluții care presupun bisturiul.

Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții noninvazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic, și să mănânc sănătos”,  a spus Andreea Marin într-un interviu pentru Click.

Cum mănâncă sănătos Andreea Marin

De asemenea, Andreea Marin a povestit ce înțelege ea prin a mânca sănătos. Vedeta mănâncă mai multe soiuri de semințe și condimente. Ultimele, multe dintre ele sunt crescute chiar de Zâna Surprizelor în propria grădină.

Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Andreea Marin nu face exces de fructe

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase”, a declarat Andreea Marin.

Pe de altă parte, Andreea Marin a ales să vorbească despre cum îi merge relația cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia.

Andreea Marin, tandră în relația pe care o are

Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a spus Andreea Marin, la Canal 33.

Urmăriți Impact.ro și pe