Andreea Marin a apărut nemachiată în faţa fanilor. Aceştia au reacţionat imediat

Badea Violeta 11.05.2022, 13:42

Andreea Marin este, fără îndoială, una dintre cele mai populare prezentatoare TV de la noi din țară, astfel că se bucură de o mare comunitate pe rețelele socială, acolo unde împărtășește cu fanii momente din viața sa. În această dimineață, îndrăgita vedetă a profitat de vremea bună și a ieșit să facă puțină mișcare, chiar pe iarba verde din grădina sa. Bruneta a dat dovadă de curaj și s-a afișat pe internet nemachiată și îmbrăcată sport. Fanii au reacționat imediat!

Cum arată Andreea Marin complet nemachiată

Andreea Marin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV din România. Extrem de populară, vedeta ține legătura aproape zi de zi cu admiratorii săi, prin intermediul rețelelor sociale.

Și, pentru că tot a fost vremea frumoasa, îndrăgita brunetă a a ales să facă puțină mișcare în grădina sa minunată. Andreea Marin s-a echipat corespunzător și s-a fotografiat.

„Azi dimineață, am văzut cu bucurie că fructele din caisul meu încep să se rumenească și mi-am amintit de obrăznicătura ce eram în copilărie, un fel de Nică din Humulești cățărat în pomii vecinei, doar de dragul de a face ceva interzis.

Că fructe aveam și acasă, dar mult mai gustoase erau cele luate pe-ascuns, asta când nu eram prinși de stăpână, căci e lesne de înțeles că nu mă îndeletniceam cu o treabă ca asta de una singură, n-ar fi avut niciun haz experiența neîmpărtașită, bineînțeles. Așa că aștept cu drag caisele coapte, în amintirea copilăriei!

Până atunci, să mă trezesc la realitate și să mă apuc de treabă, am făcut și mișcarea de dimineață, nu mai am nicio scuză! La birou cu mine!”, a scris prezentatoarea TV în dreptul imaginii publicate pe Facebook.

Andreea Marin s-a pozat nemachiata

Cum au reacționat fanii vedetei

În fotografie se poate observa că vedeta, în vârstă de 47 de ani, arată impecabil fără pic de machiaj și abia trezită. După cum era de așteptat, fanii i-au transmis numai complimente prezentatoarei. Imaginea a adunat peste 3.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

„Sunteți minunată!! Să aveți o zi frumoasă!!

Bună dimineața și o zi superbă ptr d-voastră sunteți minunată și superbă.

Andreea, aștept dimineața cu gândul că sigur ne arăți ceva frumos și ne încarci cu energie pozitivă! Îți mulțumim!!!

O zi frumoasă ca dumneavoastră!

Ce frumos, ce frumoasă”, au scris internauții.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...