Adela Popescu și Radu Vâlcan şi-au botezat cel de-al treilea băiat. Ţinutele alese de cei doi pentru petrecere. Foto

Badea Violeta 07.05.2022, 20:45

Zi plină de emoție și multă bucurie astăzi, 7 mai, pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi și-au botezat cel de-al treilea băiat, iar petrecerea s-a ținut într-un cadru de poveste. La evenimente au participat mai multe nume sonore din showbizul autohton, familia, dar și prietenii apropiați. Ținutele alese de cei doi părinți au întors toate privirile celor prezenți!

Zi importantă pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cele două vedete și-au botezat cel de-al treilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat astăzi, 7 mai, botezul celui de-al treilea băiat al lor. Cele două vedete au ales o locație superbă din nordul Calitalei, iar alături le-au fost familia, prietenii apropiați, dar și nume cunoscute din showbiz.

Petrecerea impresionantă s-a ținut în aer liber și așa, cum se poate observa și din postările vedetei de la Pro TV, toți invitații se simt bine și se bucură pentru cei doi părinți, dar și pentru micuțul Adrian.

Frumoasa Adela Popescu a fost extrem de fericită și emoționată în ziua creștinării celui de-al treilea fiu al ei, Adrian. La fel și tatăl, Radu Vâlcan. Cei doi au atras toate privirile la marele eveniment.

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a purtat un costum elegant, de culoare închisă și a impresionat ca de fiecare dată cu frumusețea ei. La rândul său, Radu Vâlcan s-a asortat cu partenera lui, purtând un costum combinat în două culori: negru și bej închis.

Așa cum spuneam și mai sus, de la petrecere nu au lipsit nici vedetele. Printre invitați s-au numărat Dana Rogoz, Răzvan Fodor, Laura Cosoi și Cristina Ciobănașu.

Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat cel de-al treilea baiat
Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat cel de-al treilea baiat

Cina au fost nașii micuțului Adrian

Înainte de a avea loc marele eveniment, Adela Popescu mărturisea că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, au ales naşii lui Adrian, mezinul familiei. Conform vedetei de la pro TV, aceștia ar fi niște prieteni apropiaţi.

„Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie. Consider că nașii sunt parte din familia extinsă, și tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit să facem din asta… un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără.“, declara Adela Popescu, citată de viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...