Andreea Marin a pozat senzual iar iubitul vedetei a reacţionat imediat. Toată lumea a văzut

Ioana Bucur 13.10.2021, 08:39
Andreea Marin a pozat senzual iar iubitul vedetei a reacţionat imediat. Toată lumea a văzut

Andreea Marin le-a dat ocazia admiratorilor să descopere o latură a sa mai puțin cunoscută. Vedeta a publicat recent o fotografie provocatoare și, așa cum era de așteptat, imaginea a făcut furori în rândul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Printre cei care au reacționat imediat a fost până și iubitul prezentatoarei, o apariție rară pe conturile sale de social media. Ce i-a transmis Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, într-o ipostază surprinzătoare

Vedeta a făcut furori cu una dintre cele mai recente „apariții” în online. Andreea Marin promovează un nou proiect în care este implicată de ceva vreme. Cu câteva zile în urmă, prezentatoarea a postat o fotografie în care apare într-o ipostază senzuală, luându-și admiratorii prin surprindere. Cu machiajul perfect, o rochie neagră mulată cu un decolteu generos, vedeta se „relaxează” într-un decor fabulos.

Având în vedere că este o ipostază în care nu a fost văzută de prea multe ori, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară:

„Superbă MAGNIFICĂ o divă adevărată”, „Superbă și misterioasă”, „Ne-am obisnuit cu tine mai copilaroasa,mai cu privire de zână bună.Aici parca nu esti tu,un rol altfel care ne duce in lumea Matei Hari”, „Superbă și perfecta eleganța și rafinament”, „Frumusețe Superbitate Finețe Minunăție Prințesa”, „Sunteti foarte frumoasa! Va urez multa sanatate si numai bine!” – sunt doar câteva dintre comentariile trimise de cei care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media.

Mai mult, cineva chiar a punctat că în fotografia postată, Andreea Marin seamănă cu altă femeie celebră din showbiz-ul românesc, nimeni alta decât Angela Similea: „Aici semeni cu Angela Similea! Ești o tipă magică și surprinzătoare!”

Dacă ne îndreptăm atenția către secțiunea „Like-uri”, vom vedea că printre cei care au dat „inimă” postării este și Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei. Discret în aparițiile publice, aici intrând și rețelele sociale, iubitul vedetei nu ratează nicio ocazie de a-și arăta susținerea pentru proiectele în care este implicată.

Andreea Marin a pozat senzual iar iubitul vedetei a reacţionat imediat

Infectați cu Covid-19

Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, au trecut recent prin experiența Covid-19. Vedeta a vorbit despre simptomele pe care le-a avut, declarându-se o norocoasă pentru ca a dezvoltat doar o formă ușoară a bolii, ea fiind vaccinată.

„Mie mi-a fost trei zile ca la gripă, dureri de mușchi, de cap, temperatură nu foarte ridicată. Eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat. Am fost plecați la niște filmări în străinătate, nu știu cum am luat, deși sunt cea mai vârstnică din trupă, mi-a fost cel mai bine, fiind vaccinată. Au trecut cinci luni de la vaccin. Partenerul meu de viață a luat și el”, a spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...