Ce job are Andreea Marin acum. Puțini știu cu ce se ocupă Zâna Surprizelor și din ce face bani

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 08.10.2021, 15:18

Andreea Marin este una dintre personalitățile din showbiz-ul autohton care se poate mândri cu o carieră impresionantă. Dincolo de succesul uluitor pe care vedeta l-a avut ca prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”, aceasta a contribuit prin Unicef la diferite acțiuni umanitare și a revenit în televiziune cu proiectul „Nu există nu se poate”, difuzat pe TVR 2. Cu toate acestea, puțini știu ce job are acum Andreea Marin. Vedeta nu a vorbit despre această funcție importantă pe care o are.

Ce job are, de fapt, Andreea Marin. Fosta Zână a Surprizelor deține o funcție neașteptată

Despre viața Andreei Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, s-ar putea scrie un roman. Cu o copilărie tristă, după pierderea mamei, vedeta s-a folosit de ambiția sa și a ajuns de la un simplu reporter la o tânără prezentatoare, care a moderat ani buni cea mai iubită producție de televiziune, „Surprize, surprize”. Ulterior, vedeta s-a concentrat pe acțiuni umanitare, devenind ambasador Unicef. Puțini știu încă ce job are acum Andreea Marin, care de curând a anunțat lansarea unei noi afaceri.

Deși mulți îi cunosc doar aparițiile televizate, la diferite emisiuni, Andreea Marin are un CV impresionant. Aceasta deține o fundație, „Prețuiește viața”, prin care derulează campanii umanitare, fiind totodată purtător de cuvânt și imagine Garnier – L’Oreal, Cartier și Procter Gamble – Head & Shoulders. Totuși, cea mai impresionantă funcție pe care o deține este aceea de director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast. Aceasta este companie internațională de producție TV din Madrid, care realizează programe în prime time pentru Societatea Națională Română de Televiziune (TVR1) și postul privat Antena 1, ambele posturi deținând majoritatea audienței pe segmentul vizat.

Ce job are Andreea Marin acum
Fosta Zână a Surprizelor are în spate o carieră impresionantă

Vedeta a lansat un hub creativ, unic în România

Dincolo de proiectele în care a fost implicată de-a lungul timpului, unul dintre cele care o animă în prezent este noul hub creativ, un spațiu unic în țara noastră, pe care l-a creat pentru a produce materiale media, de comunicare, potrivite pentru campanii de PR sau evenimente private. Andreea Marin a primit deja un premiu de excelență pentru această nouă afacere, la care lucrează de doi ani de zile. În ultima perioadă, vedeta a devenit și mult mai activă în mediul online, păstrând legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Creative Hub Voice&Visibility este cel mai nou spațiu din România destinat producției media, comunicării și creării campaniilor de PR sau CSR, evenimentelor private sau corporate, dezvoltării personale, serilor culturale și promovării valorilor. Am muncit 2 ani ca acest vis de o viață să devină realitate, să își primească oaspeții în spații cu un design minunat, cu dotări tehnice de ultimă oră și facilități speciale, sunt fericită că deja atrage atenția și avem parteneri cu nume sonore, iar înainte să facem lansarea pe care pandemia ne-a tot amânat-o, deja proiectele frumoase și ample prind viata. Acest premiu e o încurajare și o motivație să facem totul la înălțime. Mulțumesc! Creative Hub Voice&Visibility, este mesajul postat de vedetă pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...