Andreea Marin, despre cererea în căsătorie a lui Ion Țiriac. Vedeta, dezvăluiri incendiare

Iancu Andreea, Narcisa Tomulescu 23.08.2021, 13:06
Andreea Marin, despre cererea în căsătorie a lui Ion Țiriac. Vedeta, dezvăluiri incendiare

Despre viața amoroasă a Zânei Surprizelor se cunosc multe detalii, însă puțini știu faptul că în trecut, frumoasa prezentatoare ar fi fost curtată chiar de către miliardarul Țiriac. Deși a negat mereu faptul că ar fi avut o relație cu omul de afaceri, în ciuda faptului că aceștia au fost surprinși de multe ori unul în compania celuilalt, Andreea Marin face câteva dezvăluiri despre cererea în căsătorie a lui Ion Țiriac, în cadrul unei noi ediții a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre cererea în căsătorie a lui Ion Țiriac

Fanii emisiunii prezentate de către Denise Rifai la Kanal D vor putea descoperi mai multe detalii din viața uneia dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Pentru că despre Andreea Marin și relația sa cu Ion Țiriac au existat mai multe speculații, vedeta va face dezvăluiri despre cererea în căsătorie a omului de afaceri, în cadrul primei ediții a noului sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Admiratorii vedetei de la TVR 2 speră să afle ce se întâmpla, de fapt, în spatele aparițiilor la numeroase evenimente mondene sau sportive, petrecerilor de sărbători împreună sau lecțiilor de pilotaj, acțiuni pe care Andreea Marin le considera un gest de prietenie între ea și Țiriac. Emisiunea va fi difuzată marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D și va cuprinde o mulțime de întrebări inedite despre detaliile din cariera și viața amoroasă a Andreei Marin.

Chiar dacă nu a recunoscut niciodată relația cu miliardarul, cei doi afișându-se împreună în perioada anilor 2003-2004, pe când Țiriac avea 64 de ani, iar Andreea doar 29 de ani, fosta Zână a Surprizelor urmează să intre în raza prezentatoarei Denise Rifai, care va încerca să descoasă mai multe aspecte neștiute din viața Andreei Marin. Printre întrebările spectaculoase, la care fanii așteaptă un răspuns cu sufletul la gură, se numără “Care a fost primul salariu de la ?”, “Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”, “De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”, “Ați adoptat copii pentru imagine?”, “Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”, “Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”, “Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, “Sunteți falsă?”.

Andreea Marin va face dezvăluiri despre cererea în căsătorie a lui Ion Țiriac
Andreea Marin, invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Care este adevărul din spatele relației dintre Țiriac și Andreea Marin. Un personaj surpriză a făcut dezvăluiri

Toate zvonurile privind cererea în căsătorie pe care Ion Țiriac ar fi făcut-o Andreei Marin au pornit de la un inel superb cu diamante, pe care Zâna l-ar fi primit de la miliardar. După ani buni în care relația celor doi s-a consumat, un personaj neașteptat face dezvăluiri. Adriana Ikim, un fost manechin apropiat lui Țiriac, susține că între afacerist și prezentatoarea TV nu ar fi existat gânduri serioase.

Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă, a povestit Adriana Ikim pentru Ziarul Naţional.

Andreea Marin va face dezvăluiri despre cererea în căsătorie a lui Ion Țiriac
Andreea Marin și Ion Țiriac
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...