Andreea Marin, declarații neașteptate despre cel de-al doilea copil. Ce și-a propus pentru anul 2020

Andreea Marin are planuri mari pentru 2020. Foto: viva.ro

Andreea Marin are planuri mari pentru 2020! Vedeta trăiește de mai bine de trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, alături de care ar urma să traverseze în curând o nouă etapă.

Ce i-ar putea rezerva anul 2020 Andreei Marin

Fosta Zână a Surprizelor este o prezență de excepție la brațul iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, care este cu 11 ani mai tânăr. Se pare că Andreei Marin îi priește relația alături de consulul României în Libia. Relația lor este una discretă, de care jurnaliștii din România au aflat în octombrie 2017 și au scris. „El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!”, spunea în trecut vedeta despre iubitul său. Cei doi formează acum unul din cele mai apreciate și elegante cupluri din întregul showbiz românesc.
Fosta prezentatoare TV spune că își dorește să devină din nou mamă, iar acest lucru s-ar putea concretiza poate chiar anul acesta, după cum a precizat chiar ea pentru publicația Libertatea.
Vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mămică, întrucât nu ia în calcul posibilitatea de adopție, chiar și în ciuda faptului că are deja împliniți 44 de ani. Totuși, ea mai adoptat doi copii de la distanță, o fetiță din Niger, dar și un băiețel din China, cărora le asigură sprijin financiar.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Se poate spune că Andreea Marin formează deja o familie alături fiica sa Violeta, rezultată din mariajul cu Ștefan Bănică Junior și de actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, la un eveniment monden

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, la un eveniment monden

Andreea Marin a început anul 2020 într-o formă de invidiat și asta pentru că apelează la trucuri de frumusețe la care nu renunță sub niciun chip. Ea știe cel mai bine că pe lângă răsfăț, cea mai bună metodă de a te menține sănătos și într-o formă fizică potrivită este să facă mișcare. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit pe pagina sa de Instagram care este secretul frumuseții ei și la ce trucuri apelează cu încredere, fără ca măcar să facă rabat de la mâncărurile tradiționale pe care le are toată lume pe masa de Sărbători.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI