Andreea Marin, atac direct la unul dintre foştii soţi. “A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Iancu Andreea 22.02.2021, 12:48
Andreea Marin, atac direct la unul dintre foştii soţi. “A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Frumoasa prezentatoare este o femeie care și-a construit o carieră de succes, devenind un nume important în România. Totuși, celebritatea a costat-o scump în unele situații, creându-i un deserviciu. Andreea Marin a dezvăluit recent un adevăr dur despre unul dintre foștii soți, care a profitat de faptul că ea este o vedetă.

Andreea Marin, dezvăluiri dure despre unul dintre foștii soți. “A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Moderatoarea de la TVR 2 este una dintre vedetele care și-a dovedit de-a lungul timpului altruismul prin campaniile umanitare dezvoltate de-a lungul timpului. Aceasta a încercat în numeroase moduri să fie un sprijin pentru femeile din țară și nu numai, asigurând consiliere și programe speciale acelora care au avut nevoie mai mult ca oricând de ea. Totuși, bunătatea poate fi interpretată greșit de unele persoane, iar vedeta mărturisește că tocmai cei mai apropiați au profitat de numele său. Andreea Marin a lansat acuzații directe unuia dintre foștii soți, despre care diva spune că l-ar fi ajutat.

Fosta parteneră a turcului Tuncay Ozturk a povestit în cadrul unui interviu recent că relația dintre ea și fizioterapeut nu s-a bazat doar pe sentimentele de iubire. Vedeta a recunoscut că medicul s-a ridicat în carieră datorită notorietății sale, care l-a susținut în promovarea clinicii sale. Astfel, Andreea Marin a menționat că și-a ajutat soțul să reușească, fiind o chestiune normală într-un cuplu. Totuși, prezentatoarea consideră că acest ajutor are și o măsură.

Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct, a spus Andreea Marin, la Canal33.

Vedeta ascunde povești impresionante de viață
Vedeta ascunde povești impresionante de viață

Cum se comportă Andreea în viața de cuplu. “Da, îmi manifest tandrețea”

Chiar dacă în fața camerelor vedeta afișează o personalitate sobră și plină de rafinament, în realitate, în confortul casei sale, Andreea Marin este o prezență extrem de tandră, care știe să iubească. Cele trei mariaje eșuate au fost o lecție de viață pentru divă, care recunoaște că păstrează totuși anumite aspecte ale vieții de cuplu pentru intimitatea sa.

Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune, a spus Andreea Marin, la Canal 33.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI