Andreea Marin a venit să ceară bani la Pro TV. Prima reacție: „Cum o să ni-i dai înapoi?”

Stan Filon 09.02.2022, 16:42
Andreea Marin a venit să ceară bani la Pro TV. Prima reacție: „Cum o să ni-i dai înapoi?”

Andreea Marin a mers să ceară bani la Pro TV! Vorbim despre cunoscutul show de televiziune „Imperiul Leilor”, care își va deschide din nou porțile astăzi, 9 februarie. În această ediție, leii neînfricați sunt Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu. Sunt fioroși în lumea afacerilor, tocmai pentru că nu scapă nicio oportunitate de a face bani. Cu ce ofertă va veni în fața leilor fosta zână a surprizelor, vedeți în rândurile de mai jos.

Andreea Marin a mers să ceară bani la Pro TV

Emisiunea „Imperiul Leilor” revine la Pro TV în această seară, cu un nou sezon care se anunță plin de momente care va ține telespectatorii cu ochii pe televizor. Show-ul în care Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu oferă sprijin material acolo unde simt miros de proft este o adevărată școală de business pentru cei care ajung în platoul de televiziune, dar și pentru cei de-acasă.

Leii se vor dovedi a fi feroce cu cei care nu-și fac teleme și care vin să le ceară bani doar pe vorbe frumoase, dar vordeveni parteneri de afaceri cu concurenții care au o ideea bună, dar și cifrele puse în ordine. Spectacolul începe în forță, chiar din prima ediție. Printre afacerile prezentate în fața leilor se numără și una cu niște bijuterii aparte, cu stocare inteligentă.

Andreea Marin a mers sa ceara bani la Pro TV
Andreea Marin a mers sa ceara bani la Pro TV

„Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand”

„Dintotdeauna mi-am dorit să aduc bucurie în viața oamenilor și îmi doream să ajung la sufletele lor. Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni. Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”, va spune aceasta în momentul în care va ajunge în fața leilor.

Frumoasa Andreea Marin va lăsa audiența cu gura căscată atunci când va intra și ea în platoul emisiunii de la Pro TV. Vedeta vine în sprijinul acestei concurente, pentru a convinge juriul să investească în această afacere nouă. nu vine cu mâna goală, ci vine cu un cadou destul de scump pentru investitorul Dr. Wargha Enayati.

„Această bijuterie este cea mai prețioasă din întreaga colecție și v-o dăruim ca să o dăruiți mai departe. Aveți aici o inimă formată din mii de inimi pe care le-ați salvat de-a lungul vieții dumneavoastră!”, va spune Andreea Marin.

Rămâne de văzut diseară, de la ora 21:30, pe Pro TV, dacă Andreea Marin îi va convinge sau nu pe lei că merită să investească în afacerea concurentei respective, mai ales după ce unul dintre jurați îi va spune: „Mă interesează să înțeleg cum ne vei da acești bani înapoi?”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...