Idei finanțate la Imperiul Leilor, ediția din 17 martie. Ce afaceri au impresionat juriul de la PRO TV

Daria Petrescu 18.03.2021, 11:20
Idei finanțate la Imperiul Leilor, ediția din 17 martie. Ce afaceri au impresionat juriul de la PRO TV

Imperiul Leilor” a revenit miercuri seara, 17 martie, cu o nouă ediție de succes. Tineri antreprenori s-au prezentat în fața Leilor, pentru a cere finanțarea de care aveau nevoie. În timp ce unii au avut succes și și-au văzut visul cu ochii, alții au plecat dezamăgiți acasă. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu au avut parte de povești emoționante  de viață. Iată ce afaceri au impresionat juriul de la Pro TV.

Petre Hidan se ocupă cu turismul de aventură

În prezent, se ocupă de turismul de aventură și organizează zboruri cu parapanta. De asemenea, face ture de rafting sau caiac și alte sporturi extreme. Bărbatul deține un teren de 3.000 de mp în Valea Arieșului, în Munții Apuseni.

Petre Hidan

Dorința acestuia a fost să deschidă cel mai mare parc de aventură din România, cu hotel și un restaurant în zona Apuseni. „Leilor, cine vrea să vină cu mine în aventura asta?”, le-a spus încrezător Petre.

În cadrul emisiunii, acesta i-a invitat pe Lei să tragă cu arcul. Mohammad Murad a venit cu o propunere inedită și l-a convins să-și parieze afacerea.

Flavian și Delia au cerut finanțare pentru “capsulele plutitoare”

Flavian și Delia au o afacere în Brașov și au avut nevoie de susținere financiară pentru a continua dezvoltatea. “Terapia prin plutire este pentru noi o terapie magică. Un mod de a fi, un mod de viață”, le-au spus aceștia investitorilor. Lupta s-a dat între Bogdan Micu și Mohammad Murad.

Flavian și Delia

Cei doi, care construiesc bazine de plutire, s-au prezentat în fața Leilor și au cerut 200.000 de euro pentru 20% din afacere.

“Eu vă dau 200.000 de euro pentru 45%. Să vă gândiți tot timpul că nu doar povestea contează, ci și experiența și faptul că sunt acolo lângă voi”, le-a spus Bogdan Micu.

Antoine, belgianul îndrăgostit de România, i-a impresionat pe jurați cu locuința modulară

Antoine și fiica sa, Catherine Dussenne, au pășit încrezători în platoul de la Imperiul Leilor.  Cei doi le-au cerut Leilor 250.000 de euro pentru 30% din afacere.

„Oamenii aici sunt extrem de primitori. M-a marcat foarte mult spontaneitatea din România, adică este solidaritate. Aici, tu poți oricând să te duci să bați la ușă la cineva în plină noapte, dacă ai nevoie de ceva, și ți se deschide.

În Belgia nici vorbă. Și din acest motiv eu m-am renăscut în România. Eu sunt român”, a spus Antoine.

Propunerea belgianului  i-a atras atenția lui Dan Șucu și a acceptat să investească 250.000 de euro pentru 30% din companie.

Momente emoționante, în ediția de miercuri seara

Bogdan Hidan le-a propus investitorilor să construiască locuri de cazare în Munții Apuseni, într-o zonă în care el are deja dezvoltat un business cu sporturi extreme. Acesta a primit din partea lui Muhamad de 300.000 de euro în schimbul a 40%, așa că au bătut palma.

Tudor este un tânăr care în urmă cu zece ani a suferit un accident de mașină și a rămas paralizat. Povestea acestuia i-a impresionat pe Lei, dar mai ale  pe Dan Șucu. Acesta i-a făcut o donație băiatului, fără alte condiții.

Tudor și tatăl lui au venit în Imperiu pentru a cere o investiție într-un complex sportiv pentru persoanele cu dizabilități. Dan Șucu i-a oferit o donație de 100.000 de euro, fără niciun fel de pretenție.

 

Urmăriți Impact.ro și pe