Andreea Marin, fotografiată fără pic de machiaj. Fanii vedetei au rămas fără cuvinte când au văzut-o. Foto

Iancu Andreea, Ana Ionescu 30.01.2022, 15:35

Fosta prezentatoare de la Surprize, surprize este o prezență tot mai activă în mediul online, unde împărtășește cu fanii săi tot felul de trucuri și detalii despre viața sa. Recent, Andreea Marin s-a lăsat fotografiată fără machiaj, reușind să își surprindă urmăritorii. Fanii acesteia au fost uimiți să o descopere în această postură pe frumoasa vedetă.

Cum arată Andreea Marin fără machiaj. Fanii au rămas uimiți de apariția vedetei

La 47 de ani, Andreea Marin reprezintă pentru mulți un exemplu de echilibru, discreție și naturalețe. Fosta Zână a Surprizelor afișează mereu o ținută impecabilă atunci când vine în fața publicului, însă, pentru a permite pătrunderea în intimitatea vieții sale, Andreea se dezvăluie uneori și în varianta naturală. De curând, Andreea Marin a fost fotografiată fără machiaj, luându-și prin surprindere urmăritorii de pe internet.

Într-o postare recentă, celebra prezentatoare a dezvăluit mai multe imagini cu ea, chiar în zorii zilei, înainte de a-și începe activitățile. Relaxată și zâmbitoare, cu un chip luminos, Andreea a recunoscut că în ultima perioadă a acordat o mai mare atenție sănătății sale. Astfel, după ce a slăbit câteva kilograme, vedeta a apelat la mai multe terapii și sfaturi din partea unui terapeut specializat, iar rezultatele se văd. Andreea Marin este pur și simplu strălucitoare, fără machiaj, iar fanii au apreciat apariția sa.

„Felicitări pentru grija fata de sine! ? ar trebui sa fie o prioritate, pentru noi toți!

Bună dimineața Andreea  te ador ptr frumusețea ta naturală, ptr inteligența ta….. Ai demonstrat că ești forte în multe situații ale vieții tale!”, au remarcat internauții.

Andreea Marin, fără machiaj
Andreea Marin se dezvăluie fără pic de machiaj în fața fanilor săi

Secretul de frumusețe al Andreei Marin. Ce face zilnic pentru a se menține tânără

Andreea Marin a recunoscut care este obiceiul pe care îl are în fiecare zi și care îi asigură apariții fără cusur, chiar și la frumoasa vârstă din buletin. Celebra prezentatoare a dezvăluit că cel mai important aspect îl reprezintă îngrijirea tenului. Pentru ca acesta să fie mereu luminos, trebuie curățat cu strictețe, susține frumoasa brunetă.

„Nu aș putea spune că am secrete. Pot să spun doar că e bine să-ți menții fața curată, machiajul să fie cât mai fin, mai natural. Nu-ți încărca fața, porii, mai ales că poate nu ai nevoie de asta, nu încerca să-l îmbătrânești. Până la urmă, ceea ce folosim în exces nu face decât să adauge ani”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Astfel, Andreea Marin rămâne un exemplu pentru multe femei, oferind mereu sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...