Totul despre dieta americană. Cum reușești să slăbești cu ajutorul ei și ce puncte tari și slabe are aceasta

Elena Avramescu 02.01.2021, 12:30
Totul despre dieta americană. Cum reușești să slăbești cu ajutorul ei și ce puncte tari și slabe are aceasta

Totul despre dieta americană. Poate să fie considerată cu ușurintă una dintre cele mai restrictive, însă este extrem de eficientă și cu rezultate rapide. Până la urmă, asta se vrea de la o dietă, să dea rezultate într-un timp relativ scurt. Astfel, această dietă promite că vei slăbi între 3 și 5 kilograme în doar 5 zile, dar totuți nu o să suferi de foame. În acest sens o să mănânci mai des, la fiecare două ore, astfel că vei elimina senzația de foame.

Totul despre dieta americană

Dieta americană sau dieta 1.000 de calorii este un regim strict, dar care nu te înfometează pentru că mănânci des, la ore fixe. Mesele se iau la aceleași ore și în aceeași ordine, iar dacă vei consuma alimentele conform planului alimentar, vei slăbi între 3 și 5 kilograme. Dieta trebuie ținută cinci zile, iar secretul este să mănânci din două în două ore. Procedând astfel, vei observa că senzația de foame va dispărea. De asemenea, pentru a te putea bucura de rezultatele dorite, este indicat să începi regimul într-o zi de luni.

Înainte de a porni la drum, este important să consulți și sfatul medicului de familie, pentru a evita posibile neplăceri. De menționat că pe toate durata dietei este indicat să iei suplimente de vitaminele C și D, precum și calciu, magneziu și zinc.

Cu toate că este un regim extrem de sărac în calorii, faptul că alimentele sunt împărțite în așa fel încât să fie consumate în opt mese pe zi îl face să fie unul ușor de ținut.

Ce trebuie să conțină dieta americană

  • Ora 8:00 – un ceai sau o cafea fără zahăr și o felie de pâine integrală;
  • Ora 10:00 – un ou fiert tare;
  • Ora 12:00 – 150 de grame de carne slabă (fiartă sau la grătar);

Vezi continuarea pe Știri din lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI