Cum arăta Andreea Marin atunci când s-a apucat de televiziune. Imagine de colecție de la primul ei loc de muncă la tv

Stan Filon 04.01.2021, 11:48
Cum arăta Andreea Marin atunci când s-a apucat de televiziune. Imagine de colecție de la primul ei loc de muncă la tv

Andreea Marin a fost lovită, din nou, de nostalgie. Fosta Zână a surprizelor a postat o nouă fotografie de la începutul carierei sale în televiziune, care a avut loc în urmă cu un sfert de secol, după cum recunoaște chiar ea, într-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Iată cum arăta Andreea Marin atunci când s-a apucat de televiziune

Chiar dacă au trecut anii și peste Andreea Marin, diferențele nu sunt foarte mari între cea de acum și Andreea Marin de acum 25 de ani. Acest fapt nu este o simplă întâmplare deoarece Andreea Marin face eforturi în fiecare zi pentru a-și menține silueta demnă de invidiat.

Andreea Marin este una dintre cele mai populare vedete din România, dar acest lucru nu a venit peste noapte. Are în spate o experiență foarte bogată în televiziune, începând să lucreze de tânără. A muncit mult, iar roadele s-au văzut. S-a făcut remarcată pe unde s-a dus, deoarece pentru ”Zâna Surprizelor” nu există nu se poate. Chiar acesta este și titlul emisiunii sale pe care o prezintă acum la TVR.

Cum arata Andreea Marin atunci cand s-a apucat de televiziune
Cum arata Andreea Marin atunci cand s-a apucat de televiziune

Și-a început cariera la TVR

Frumoasa prezentatoare TV și-a început cariera ca reporter la Televiziunea Română, pe când avea doar 20 de ani. Ambiția sa a dus-o departe și a devenit vedeta TVR. A fost fotografiată de mii și mii de ori, iar pozele sale au ajuns pe primele pagini ale revistelor din România.

Fanii ei se pare că au fotografiat-o și ei și chiar așa a intrat recent în posesia unei fotografii vechi de 25 de ani. Un fan i-a trimis instantaneul care a făcut-o pe Andreea marin să retrăiască amintiri foarte plăcute.

”Acum vreun sfert de secol (la propriu!), la știrile serii la @televiziunearomana. Azi, știu că @nuexistanusepoate. Mulțumesc pentru imagine unui telespectator fidel!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Își educă frumos fiica

Andreea Marin are o fiică cu Ștefan Bănică Jr. Aceasta a crescut și pe zi ce trece se vede că a moștenit frumusețea mamei sale. Cele două sunt bune prietene și fac cât mai multe activități împreună, iar Andreea Marin încearcă să o educe cât mai frumos pe Violeta.

”Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a punctat fosta prezentatoare TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...