Andreea Mantea și fiul ei au Covid-19. În ce stare se află 

Ana Anitoiu, Mihai Cheleș 30.09.2021, 23:23

Andreea Mantea și fiul ei, David, în vârstă de șase ani, n-au scăpat de coronavirus. Cei doi ar avea Covid-19 și nu s-ar simți prea bine.

În ce stare se află Andreea Mantea și fiul ei

Vedeta și fiul ei sunt izolați de opt zile și nu se simt foarte bine, potrivit unor surse din apropierea Andreei Mantea citate de cancan.ro.

Andreea Mantea s-a speriat când fiul ei a avut câteva episoade de febră, dar din fericire băiatul nu a avut nevoie de spitalizare.

Andreea Mantea si fiul ei au Covid-19. In ce stare se afla
Andreea Mantea si fiul ei

De ce a lipsit fiul Andreei Mantea de la școală înainte de a fi depistat cu Covid-19

Aceste probleme prin care trec Andreea Mantea și fiul ei au apărut la scurt timp după ce vedeta a dezvăluit că și-a dus fiul într-o escapadă pentru care a chiulit de la școală. Cu ocazia zilei ei de naștere, la care a împlinit 35 de ani, vedeta a vrut să se bucure de momente de neuitat alături de copilul ei.

”În plimbarea de astăzi, ne-au însoțit câțiva delfini. Nu știu daca o să ne poarte noroc sau nu, important este că au fost niște clipe superbe! Cu bateriile încărcate, cu un chiul tras de la școală, dar cu momente de neuitat în bagajul vieții, ne întoarcem acasă visând la vara viitoare”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Ce probleme de sănătate mai are Andreea Mantea

Anterior, Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală autoimună cu care s-a ales după ce l-a născut pe fiul ei. Vedeta poate trece de la mărimea L la mărimea S sau invers foarte repede.

”Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus Andreea Mantea, la ”Teo Show”.

Bruneta susține că este adepta frumuseții naturale. Însă, vedeta a recunoscut că și-a făcut și ea câteva retușuri. Vezi AICI la ce intervenții a apelat Andreea Mantea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...