Câţi ani are, de fapt, Andreea Mantea. Mesajul postat de vedeta Kanal D de ziua sa pe Instagram

Badea Violeta, Ana Ionescu 20.09.2021, 21:18

Andreea Mantea își sărbătorește astăzi, 20 septembrie, ziua de naștere. Frumoasa vedetă de la Kanal D a decis să petreacă la malul mării, dar nu a uitat de fanii săi din mediul online și le-a transmis un mesaj pe Instagram. Iată ce vârstă a împlinit superba brunetă.

Câți ani a împlinit Andreea Mantea

Astăzi a fost zi de sărbătoare pentru Andreea Mantea. Vedeta de la Kanal D a împlinit vârsta de 35 de ani și a profitat de ocazie pentru a da o fugă la mare, alături de fiul ei, David.

Frumoasa brunetă a publicat o fotografie și a fost asaltată de foarte mulți fani care au dorit să-i trimită un gând bun. La rândul ei, vedeta le-a și mulțumit pentru urările lor.

„Bine ai venit, 35! ? Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele superbe!!! Sunteți niște oameni minunați! Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mereu îmi sunteți alături!”, a scris Andreea Mantea pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa brunetă radiază de fericire în fotografia pe care a publicat-o în mediul online. Aceasta apare cu zâmbetul pe buze, semn că s-a simțit foarte bine în vacanța de la malul mării. Fanii i-au transmis sute de aprecieri și mesaje de „La mulți ani”.

Andreea Mantea a implinit 35 de ani
Andreea Mantea a implinit 35 de ani

Andreea Mantea, dependentă de genele false

Andreea Mantea se află mereu în lumina reflectoarelor și are grijă ca imaginea sa să fie impecabilă de fiecare dată. Frumoasa brunetă are o pasiune pentru genele false și alege aproape de fiecare dată cele mai stridente machiaje. Vedetala de la Kanal D le-a arătat fanilor săi din mediul online cum se pregătește pentru filmări.

„Eu cu gene, eu fără gene[..]. Deci îmi lipesc bandă. Mamă, de când nu mi-am mai lipit bandă! Cam atât de naturale mi se par genele mele, trebuie să-mi lipesc bandă, ca să nu mi se mai pară naturale genele mele”, a precizat vedeta pe Instagram.

Andreea Mantea, despre operațiile estetice

Recent, Andreea Mantea a vorbit și despre operațiile estetice. Vedeta a declarat că este adepta frumuseții naturale. Cu toate astea, bruneta are câteva intervenții, iar cea mai importantă schimbare la care a apelat are legătură cu dantura.

„Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou.

Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită”, a precizat Andreea Mantea în cadrul unui interviu.

De asemenea, vedeta a recunoscut că și-a făcut implanturi, dar și o lipoaspirație care i-a dat mari bătăi de cap. În urmă cu ceva timp, bruneta declara că această intervenție a chinuit-o vreo trei zile și nu a respectat ce i-a spus medicul.

„Mi-am făcut o lipoaspirație, m-am chinuit vreo trei zile, a fost foarte greu. N-am respectat ce mi-a spus doctorul și intervenția a fost degeaba, în zadar. Toată grăsimea a venit înapoi, era acolo, la loc! Pentru că n-am purtat niște colanți speciali, grăsimea a venit din alte părți ale corpului și a umplut golul respectiv.

A fost groaznic și m-am chinuit degeaba. Trebuie să respecți întocmai ce-ți spune doctorul. Că dacă nu respecți, este ca și cum nu ai făcut-o. Eu știu pentru că am trecut prin asta”, a mai adăugat Andreea Mantea.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...