Andreea Mantea, primele declaraţii despre problemele de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta

Ioana Bucur, Dragos Ștefănescu 10.09.2021, 23:15
Andreea Mantea, primele declaraţii despre problemele de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta

În spatele chipului zâmbitor se ascunde o suferință pe care o ține ascunsă de ani buni. Andreea Mantea a făcut primele declarații despre problemele de sănătate. Vedeta Kanal D a dezvăluit ce este nevoită să facă, aproape zi de zi.

Andreea Mantea a spus adevărul despre problemele de sănătate

Câteva imagini postate de vedeta Kanal D, din vacanță, au stârnit un val de speculații în rândul internauților, care erau convinși că Andreea Mantea ar încerca să ascundă faptul că ar fi însărcinată. Ei bine, se pare că aparentele fluctuații în greutate ale brunetei au o cu totul altă explicație.

Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Andreea Mantea a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani, care au debutat la scurt timp după ce l-a născut pe fiul său, David. Vedeta a dezvăluit că suferă de o boală autoimună și că de fiecare dată când este stresată sau supărată se „umflă vreo zece kilograme”, fiind nevoită să îmbrace haine măsura L de la S cât poartă în mod normal.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus Andreea Mantea, la „Teo Show”.

Andreea Mantea, primele declaraţii despre problemele de sănătate
Andreea Mantea

Vedeta se întoarce pe micul ecran. Ce emisiune va prezenta la Kanal D

Andreea Mantea este pregătită să se întoarcă în fața camerelor de filmat în postura de prezentatoare. Noua emisiune a vedetei se numește „O nouă șansă” și are la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Așa cum îi spune numele, show-ul va aduce față în față oameni care au pornit pe drumuri separate în viață, dar care sunt dornici să își repare greșelile trecutului.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, a spus Andreea Mantea despre noul proiect.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...