Andreea Mantea rupe tăcerea. Ce spune despre cea de-a doua sarcină: „Cumva am întrecut elefantul la gestaţie”

Ioana Bucur 14.12.2021, 17:30
Andreea Mantea rupe tăcerea. Ce spune despre cea de-a doua sarcină: „Cumva am întrecut elefantul la gestaţie”

După un șir lung de speculații cu privire la faptul că s-ar pregăti să devină din nou mamă, Andreea Mantea a decis că este momentul să rupă tăcerea și să spună exact ce se întâmplă în viața sa în ultima perioadă. Vedeta a făcut mărturisiri sincere despre cea de-a doua șansă, oferind publicului și o porție de umor cu care admiratorii săi s-au obișnuit deja.

„Ce sarcină încăpățânată!”

Este sau nu este? Sătulă de dezbaterile aparent nesfârșite cu privire la faptul că ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil, Andreea Mantea a pus punct tuturor speculațiilor.

Astfel, vedeta Kanal D a anunțat că este însărcinată, explicând că vestea cea mare a aflat-o din presă, nu dintr-un test de sarcină sau de la un medic. Continuând gluma, bruneta a explicat că, dacă s-ar lua după zvonurile apărute în spațiul public, ar fi trebuit să fie însărcinată de aproape doi ani.

În final, Andreea le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că un copil ar fi o binecuvântare în viața ei, așa că nu ar ascunde niciodată vestea cea mare.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e că aflu din ziare că sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva, am întrecut elefantul la gestație.

Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată! Eu nu am voie să fiu grasă? Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată.

Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă.(…) De doi ani încoace, mă de doi ani…nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a spus Andreea Mantea, pe Instagram.

Andreea Mantea rupe tăcerea. Ce spune despre cea de-a doua sarcină
Andreea Mantea

Prbleme de sănătate după nașterea fiului său

Invitată, în urmă cu câteva luni, la emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Mantea a dezvăluit că fluctuațiile în greutate au o cu totul altă explicație. Bruneta a vorbit despre roblemele de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani, care au debutat la scurt timp după ce l-a născut pe fiul său, David.

Andreea a dezvăluit că suferă de o boală autoimună și că de fiecare dată când este stresată sau supărată se „umflă vreo zece kilograme”, fiind nevoită să îmbrace haine măsura L de la S cât poartă în mod normal.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus Andreea Mantea, la „Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe