Andreea Mantea, decizia dată de judecători. Vedeta a pierdut lupta în instanţă

Iancu Andreea 31.01.2021, 16:44

Vedeta de la Kanal D a fost sancționată de către autorități în urmă cu câteva luni. Toamna trecută o găsea pe Andreea Mantea într-o ipostază dificilă, care a pus-o pe brunetă în postura de a se adresa Judecătoriei Sectorului 1. Frumoasa prezentatoare a înaintat o cerere către Instanță, pe care însă magistrații au respins-o recent. Deocamdată, decizia dată de judecători nu este definitivă, Andreea Mantea având șansa să răstoarne totul în favoarea ei la apel.

Andreea Mantea, în fața Instanței. Care este decizia dată de judecători

Frumoasa brunetă a reușit să se aleagă cu o sancțiune, după ce a fost amendată în trafic. Nemulțumită de decizia polițiștilor de la Rutieră, Andreea Mantea a apelat la Instanță și a depus o cerere pentru a i se anula procesul verbal care semnala contravenția. După ce a fost prinsă în fapt de către oamenii legii, vedeta de la Kanal D a decis să își facă dreptate și a contestat amenda primită în timp ce conducea. Din păcate, prima sentință a magistraților arată că cererea prin care Andreea solicita anularea procesului verbal de contravenție este respinsă. Totuși, Andreea Mantea mai are o șansă pentru că decizia dată de judecători nu este definitivă.

Respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței, 28.01.2021, se arată în textul deciziei de la Tribunal.

Vedeta are în plan să devină mamă din nou
Vedeta are în plan să devină mamă din nou

Vedeta visează la cel de-al doilea copil. Care e motivul pentru care Mantea își dorește o fetiță

În timp ce așteaptă să se soluționeze lupta din fața judecătorilor, Andreea Mantea își face planuri de viitor. În cadrul emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, din data de 18 ianuarie, vedeta a mărturisit că visează să devină din nou mamă. După ce a adus pe lume un băiat, pe David, fiul lui Cristi Mitrea, Andreea și-ar dori și o fetiță.

Știu că nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi scris. Mă gândesc că poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei, a povestit Andreea.

David, însă, nu a fost de acord cu mama sa.

Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica, a afirmat el.

Păi nu te doare burtica de la bebeluș, a explicat vedeta, în schimbul de replici cu fiul său.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, tatăl lui David
Andreea Mantea și Cristi Mitrea, tatăl lui David

Andreea iubește din nou. Ce spune despre partenerul ei de viață

Despre viața amoroasă a Andreei se cunoaște doar faptul că vedeta iubește din nou. Aceasta a mărturisit că își dorește să țină departe de ochii curioșilor relația sa actuală, motivând că și-a învățat lecția din experiențele anterioare, în care și-a făcut publică viața personală.

Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău! Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine, a declarat Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe