Andreea Mantea nu mai are emisiune la Kanal D. Fanii se tem că bruneta ar fi fost dată afară

Badea Violeta 06.01.2022, 09:29

Andreea Mantea primește o lovitură dură la început de an! Emisiunea „O nouă șansă”, a cărei gazdă era, a fost scoasă din grilă de către șefii de la Kanal D, iar în locul show-ului ei, aceștia au hotărât să difuzeze gala „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici. Fanii se tem că bruneta ar fi fost dată afară!

Andreea Mantea  a rămas fără emisiune la Kanal D

Andreea Mantea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Frumoasa brunetă este, fără dar și poate, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară.

La începutul toamnei anului 2021, Andreea Mantea a anunțat că va prezenta o nouă emisiune la Kanal D. „O nouă șansă” le aducea telespectatorilor emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde. Producția avea la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Când totul părea că merge perfect, au apărut zvonuri potrivit cărora vedeta ar fi încetat colaborarea cu cei de la Kanal D. Totuși, Andreea Mantea a negat toate aceste specualții și i-a liniștit pe fanii emisiunii. Bruneta a anunțat că „O nouă șansă” a luat doar o pauză și va reveni pe micile ecrane.

„O nouă șansă” a luat doar o pauză, dar va începe curând”, a precizat Andreea Mantea, pe Instagram.

„Iartă-i pe cei care ți-au greșit. Nu pentru că merită iertare. Pentru tine. Pentru ca tu să ai pace și liniște în suflet. O nouă șansă, în curând, la Kanal D”, a mai scris vedeta în mediul online.

Andreea Mantea are o sora mai mare ca ea
Andreea Mantea 

Ce spunea Andreea Mantea despre această producție

Așa cum am precizat și mai sus, emisiunea „O nouă șansă” are la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia. Prima emisiune din România a fost difuzată pe data de 11 septembrie 2021. Andreea Mantea s-a declarat foarte entuziasmată de acest proiect.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită.

Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spunea vedeta.

Amintim că Andreea Mantea a făcut parte din mai multe proiecte ale postului de televiziune Kanal D. Frumoasa brunetă a fost coprezentatoare la „Wowbiz”, împreună cu Mădălin Ionescu.

De asemenea, vedeta a prezentat „Se strigă darul”, alături de Bursucu (Adrian Cristea), „Nuntă cu suprize”, alături de Cove, „Te vreau lângă mine” și „Puterea dragostei”.

Urmăriți Impact.ro și pe