Cum a aflat Andreea Mantea că este amantă, nu iubită. E cumplit: „Mi s-au înmuiat picioarele”

Ioana Bucur 27.12.2021, 12:52
Cum a aflat Andreea Mantea că este amantă, nu iubită. E cumplit: „Mi s-au înmuiat picioarele”

Este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul de la noi din țară, însă în spatele zâmbetului nelipsit de pe chipul său se ascund suferințe ce au marcat-o pentru întreaga viață. Vedeta a făcut recent o mărturisire cutremurătoare, un episod dureros din viața sa. În doar câteva secunde, întreaga ei fericire s-a năruit. Cum a aflat Andreea Mantea că este amantă, nu iubită. Ce i-a transmis bruneta bărbatului care i-a trădat încrederea.

„Mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să respir”

În urmă cu câțiva ani, Andreea Mantea spera că își regăsise liniștea alături de un avocat. Cei doi formau un cuplu de câteva luni, iar lucrurile evoluau frumos între ei. Vedeta a aflat că toată fericirea era, de fapt, o iluzie.

Adevărul a ieșit la lumină într-un moment în care nu se aștepta sub nicio formă să primească o asemenea veste. Cum a aflat Andreea Mantea că este amantă, nu iubită? Cu un telefon, în timp ce era la spălătorie, așteptând să își primească mașina înapoi.

Invitată recent la o emisiune TV, bruneta a povestit că a fost sunată de un jurnalist, iar întrebarea ce i-a fost adresată a făcut-o să înțeleagă că era mințătă de bărbatul cu care credea că ar fi putut avea un viitor. Șocul a fost uriaș, Andreea spunând că i s-a făcut rău în momentul în care și-a dat seama că avea statut de amantă.

„Aveam o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul meu și-a depus azi actele de divorț, mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir”, a spus vedeta într-o emisiune TV.

Cum a aflat Andreea Mantea că este amantă, nu iubită
Andreea Mantea

Cum s-a răzbunat Andreea Mantea după ce a aflat că a fost mințită

După ce a reușit să își pună gândurile în ordine, Andreea Mantea a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe bărbat, spunându-i doar că este așteptat la ea acasă să își ia hainele și lucrurile. Prins cu minciuna, avocatul ar fi încercat să își explice situația, zicând că era, de fapt, separat de mai mult timp de soția sa, însă vedeta a decis să pună punct relației.

„Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla, el mi-a zis ulterior că era despărțit de acea fată de șase luni… băi omule, în ce lume trăiești? El a crezut vreodată că eu nu o să aflu? Am aflat…”, a mai spus Andreea Mantea.

Răzbunarea nu s-a lăsat așteptată prea mult. Pentru că bărbatul a refuzat să vină să își strângă lucrurile, bruneta i le-a aruncat pe toate la gunoi, oprind orice formă de comunicare cu el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...