Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul care a impresionat-o pe vedeta Kanal D peste măsură

Andrei Cezar 28.07.2020, 12:10

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi după marea finală a emisiunii ”Puterea Dragostei”. Un colaj cu cele mai importante momente ale sale ca prezentatoare a fost realizat de unul dintre fanii emisiunii, ceea ce a făcut-o pe frumoasa vedetă să-și aducă aminte clipele petrecute alături de concurenți și întregul staff, fapt ce a emoționat-o peste măsură.

Andreea Mantea, în lacrimi după finala emisiunii Puterea Dragostei

Îndrăgita prezentatoare a renunțat la emisiunea în care a trăit, împreună cu concurenții, atâtea momente frumoase, și a considerat că proritar în acest moment al vieții sale este familia, în special băiețelul ei. Fanii i-au transmis nenumărate mesaje de susținere și, totodată, de regret că vedeta a părăsit emisiunea, încercând să o facă să se răzgândească.

Nu au reușit, însă. În cel de-al treilea sezon, în locul Andreei a venit o altă vedetă a postului Kanal D, Cristina Dorobanțu, cea care a participat la ”Bravo ai stil!”

Printre sutele de mesaje primite de Andreea Mantea, un fan i-a trimis și un colaj video cu momentele frumoase trăite de ea la emisiunea pe care a prezentat-o până mai ieri. Filmulețul a emoționat-o până la lacrimi pe frumoasa brunetă și a ținut să-i mulțumească persoanei care a l-a realizat, pe contul ei de Instagram.

„Ai niște mâini minunate și un suflet incredibil! Îți mulțumesc pentru acest video. M-ai purtat prin amintiri și m-ai sensibilizat până la lacrimi. Am plâns pe toată durata video-ului și mă tot uit pe repeat și nu mă mai satur”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Una dintre fane a comentat la postarea făcută de Andreea: ”Vai, chiar am plans când am vazut video acesta pt ca esti un om atat de bun și frumos, emisiunea avea o culoare frumoasa cu tine, dar fiind mama te inteleg… fericirea copilului tau conteaza mai mult ca orice fericire. Te apreciez din inima, sa fiti santosi amandoi și succes in tot ceea ce faci!”

Filmulețul a strâns peste 120.000 de vizualizări în nici 24 de ore.

Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul care a impresionat-o pe vedeta Kanal D peste măsură
Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul care a impresionat-o pe vedeta Kanal D peste măsură

Jador, mesaj special pentru Andreea Mantea

Unul dintre foștii concurenți care i-au trimis mesaje de apreciere Andreei Mantea este Jador. Artistul a mărturisit că vedeta Kanal D l-a ajutat în multe aspecte.

”E cea mai inteligentă femeie pe care o cunosc, cu asta trebuie neapărat să încep. Mă bucur că am cunoscut-o, că am avut onoarea de a o cunoaște, că ea m-a lăsat să o cunosc, cum e ca om. Faptul că arăta bine, că e o femeie frumoasă, nu trebuie să zic eu, că asta vede toată lumea. M-a ajutat cu multe, mi-a dat multe sfaturi bune și pentru toate acestea îi mulțumesc”, este mesajul lui Jador pentru Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe