Jador a dat cărțile pe față! Ce dezvăluire uimitoare a făcut despre Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei

Andrei Cezar 27.07.2020, 16:12

Jador a făcut dezvăluiri uimitoare despre Andreea Mantea. Cântărețul a transmis un mesaj în care a dezvăluit care a fost relația lui cu fosta prezentatoare de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Jador, mesaj uimitor despre Adnreea Mantea

Jador a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul 1 al emisiunii ”Puterea Dragostei”, fiind prezent pentru câteva luni și în cel de-al doilea sezon. Participarea sa la emisiune a fost ca o rampă de lansare pentru cântăreț. Între timp, el a devenit unul dintre cei mai căutați artiști de manele de la noi, cu numeroase clipuri postate pe YouTube, în dreptul cărora a strâns milioane de vizualizări.

În casa Puterea Dragostei, fanii emisiunii l-au descoperit pe Jador așa cum este el. S-a îndrăgostit, a iubit, a plâns și a trăit momentele la intensitate maximă.

Cântărețul a transmis un mesaj în care a vorbit despre fosta prezentatoare a emisiunii, Andreea Mantea, chiar înainte de marea finală. El a recunoscut faptul că Andreea l-a ajutat prin sfaturile pe care i le-a dat.

”E cea mai inteligentă femeie pe care o cunosc, cu asta trebuie neapărat să încep. Mă bucur că am cunoscut-o, că am avut onoarea de a o cunoaște, că ea m-a lăsat să o cunosc, cum e ca om. Faptul că arăta bine, că e o femeie frumoasă, nu trebuie să zic eu, că asta vede toată lumea. M-a ajutat cu multe, mi-a dat multe sfaturi bune și pentru toate acestea îi mulțumesc”, este mesajul lui Jador pentru Andreea Mantea, înainte de Finala Puterea Dragostei.

Jador a dat cărțile pe față! Ce dezvăluire uimitoare a făcut despre Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei
Jador a dat cărțile pe față! Ce dezvăluire uimitoare a făcut despre Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea, momente emoționante înainte de marea finală

Înainte de Finala Puterea Dragostei, în emisiunea de sâmbătă, Andreea Mantea le-a făcut, concurenților, mărturisiri emoționante.

”M-ați făcut astăzi să plâng încontinuu, pentru că sunteți frumoși și mă bucur tare mult că sunteți aici. Mă bucur că ați învățat anumite lecții, mă bucur că v-ați schimbat în bine. De ceva timp mi-e foarte greu să-mi iau la revedere de la voi, să conștientizez, și nu accept. Am trecut prin foarte multe, îmi este greu să explic asta, dar ați fost minunați. A fost o perioadă extrem, extrem de grea, și nu doar aici, ci și în casele oamenilor. Multe vieți nu mai sunt la fel. Oamenii nu mai sunt la fel. Eu mă bucur că voi ați fost aici și nu a trebuit să treceți prin această schimbare.

Câtă iubire, câte gânduri, momente frumoase, încercări eșuate de a pleca… și mereu v-ați dat seama că tot aici vă este mai bine. E greu să accepți, o dată acceptat poți merge mai departe.”

Sezonul 2 al emisiunii a fost câștigat de Livian și Bianca. Începând cu cel de-al 3-lea sezon, cea care va prezenta emisiunea va fi Cristina Dorobanțu, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”

Urmăriți Impact.ro și pe