Andreea Mantea a recunoscut că a bârfit una dintre colegele de la Kanal D. „Nu mai rezistam psihic”

Mirabela Năstase 21.01.2021, 20:31

Ilinca Vandici face săptămânal videoclipuri pe Youtube, acolo unde abordează diverse teme de discuție. De această dată, a avut-o ca invitată pe colega sa de la Kanal D, Andreea Mantea. Cele două și-au făcut mărturisiri reciproce, dezvăluind că s-au bârfit una pe cealaltă.

Andreea Mantea a recunoscut că a bârfit una dintre colegele de la Kanal D

Ilnica Vandici s-a văzut nevoită să spună de ce a bârfit-o pe Andreea Mantea.

„Eram fierte la un moment dat, noi, colegele de la Kanal D. ”Măi ce face Mantea de are 500 de mii de like-uri pe Instagram?” Jur că am zis, am zis. Toată lumea și-a dat cu presupusul, eu am pus doar întrebarea”, a spus Ilinca Vandici.

La rândul ei, și Andreea Mantea s-a destăinuit cu privire la motivul bârfelor.

 „Eu am făcut așa, pentru că la un moment dat nu mai rezistam psihic în Turcia și te urmăream pe Instagram. Ți se adresau întrebări și cineva ți-a scris: ”Te-ai muta într-o altă țară?” și tu ai zis da. Ei, și de când am văzut, pentru că eu îmi doream să vin acasă, am început să împrăștii. Am sunat pe toată lumea din Kanal D să întreb dacă nu cumva ai vrea să vii în Turcia în locul meu”, a spus și Andreea Mantea.

„Nu cred că ai făcut asta. Nu cred că ai făcut asta (…) Dar nu puteai să mă suni? (…) Cu copilul ce făceam?”, i-a replicat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, barfita de Andreea Mantea
Ilinca Vandici, barfita de Andreea Mantea

Ce dezvăluiri și-au mai făcut Andreea Mantea și Ilinca Vandici una alteia

„Da, asta m-a oprit pe mine să visez, nu …”, a mai adăugat Andreea. „(Nu) să răspândești zvonuri”, a mai completat Ilinca Vandici.

De asemenea, amândouă vedetele au declarat că au uitat să-și ia copiii de la grădiniță. Din fericire, copiii nu au simțit asta, fiind înconjurați de atenția educatorilor.

Ambele vedete sunt mame. Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacșu, în vârstă de 29 de ani. Cuplul are un băiat, pe nume Zian, care s-a născut cu doar câteva luni înaintea nunții, respectiv în iulie 2017.

Andreea Mantea are un fiu, pe David, în vârstă de cinci ani, din relația cu luptătorul Cristi Mitrea. Cei doi au o relație frumoasă de prietenie, de dragul fiului lor. Andreea Mantea și-a refăcut însă viața amoroasă după despărțirea de tatăl copilului ei. Aceasta formează un cuplu cu bărbat, pe care însă nu dorește pentru moment să îl prezinte publicului larg. Andreea Mantea a prezentat mai multe sezoane la rând emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D, emisiune care se filmează în Turcia.

Urmăriți Impact.ro și pe