Ce urmează să facă Andreea Mantea, după ce a renunțat la Puterea Dragostei. “V-am pregătit o mare surpriză”

Diana Dumitrache / 17.07.2020, 15:08

Vestea că una dintre cele mai de succes emisiuni de la Kanal D va avea o nouă prezentatoare i-a întristat pe telespectatori. Fanii show-ului au fost extrem de dezamăgiţi, dar iată că primesc şi o veste bună. Ce urmează să facă Andreea Mantea, după ce a renunțat la Puterea Dragostei.

Ce urmează să facă Andreea Mantea, după ce a renunțat la Puterea Dragostei

Sezonul 3 din “Puterea Dragostei” va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanţu. Fanii emisiunii au primit vestea cu mare tristeţe, însă Andreea Mantea a explicat că motivul pentru care a renunţat la proiect este băieţelul ei. Deşi decizia nu a fost una deloc uşoară, bruneta a preferat să îi fie bine copilului mai presus de orice.

Eu am aflat că plec de o lună. Efectiv am simţit că îmi stă viaţa în loc. Sunt om căruia îi place să trăiască foarte mult şi intens. Veneam după o zi cruntă și mă uitam la un coș de gunoi roz lângă un copac. Mă gândeam că eu am de trăit și de făcut lucruri pe care nu puteam să le fac acolo, din cauza acestui virus. Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebări ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, fără bunici? Tu nu aveai bunici?” O dată, de două ori, de trei ori…, a declarat Andreea Mantea, la Teo Show.

 Ce urmează să facă Andreea Mantea, după ce a renunțat la Puterea Dragostei. “V-am pregătit o mare surpriză”

Ce urmează să facă Andreea Mantea, după ce a renunțat la Puterea Dragostei. “V-am pregătit o mare surpriză”

De asemenea, şi-a asigurat fanii că nu va dispărea din televiziune. Mai mult, aceasta a dezvăluit că le pregăteşte o mare surpriză. Deşi nu a explicat despre ce proiect este vorba, cei care o îndrăgesc pe vedeta de la Kanal D sunt extrem de fericiţi.

V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener, a spus Andreea.

Recunoaşte că îi vă dor de tot ceea ce înseamnă “Puterea Dragostei”

După ce a prezentat primele două sezoane a emisiunii de pe Kanal D, Andreea recunoaşte că îi vor lipsi concurenţii, casa şi tot ce a trăit acolo.

A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul fericit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI