Andreea Ibacka, dezvăluire despre viața de familie alături de Cabral. „Probleme există”

Andra Daoud 24.06.2022, 21:16
Andreea Ibacka, dezvăluire despre viața de familie alături de Cabral. „Probleme există”

Cabral și Andreea Ibacka formează un cuplu extrem de simpatic și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Au doi copii, sunt împreună de ani buni și, în ochii multora dintre fanii lor, formează familia perfectă. În realitate, și în familia lor există neînțelegeri, dar le fac față cu umor și cu optimism. Actrița a dezvăluit cum reușesc să treacă peste momentele dificile împreună.

Andreea Ibacka a vorbit despre provocările din viața de familie

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când erau colegi de platou la una dintre telenovelele românești. De acolo până la o relație nu a fost decât un singur pas, iar în urmă cu aproape patru ani și-au mărit familia, atunci când a venit pe lume fetița lor, pe care au botezat-o Namiko. Anul trecut au devenit părinți din nou, când s-a născut fiul lor, Tiago.

De câte ori postează câte ceva pe rețelele sociale, Cabral și Andreea sunt su zâmbetul pe buze, plini de umor și de optimism. Mulți ar spune că nu au niciodată probleme, însă lucrurile nu sunt întotdeauna roz nici în familia lor. Andreea Ibacka a pus punctul pe „i”, într-un interviu pentru EGO.ro și a spus cum trec peste dificultăți. Secretul lor: le tratează tot timpul cu optimism și încearcă mereu să vadă partea plină a paharului.

„Îți dai seama că probleme există, ca în toate casele, dar noi, în general, așa suntem educați, să vedem partea plină a paharului. Mai mult decât atât încercăm să prezentăm mai departe partea bună a lucrurilor pentru că cred că probleme avem cu toții.

De obicei deschidem social media să ne relaxăm, să ne destindem un pic, să găsim inspirație și așa mai departe, așa că social media nu este chiar locul în care să mă vait, dar sunt greutăți inevitabile pe care și noi le pățim. Pare cumva că noi nu ne luăm prea mult în serios, cred că asta este cheia și încercăm să vedem partea bună a lucrurilor”, a povestit actrița.

Andreea Ibacka, dezvaluire despre viata de familie alaturi de Cabral. Probleme exista
Andreea si Cabral la botezul lui Tiago

Incident la botezul mezinului Tiago

Andreea și Cabral și-au botezat recent băiețelul cel mic, însă ziua cea mare le-a fost umbrită de un eveniment care a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. La o casă aflată în vecinătatea lor, a izbucnit un incendiu chiar când Andreea, Cabral și invitații lor petreceau în cinstea lui Tiago. Prezentatorul de la „Ce spun românii” nu a stat pe gânduri și a plecat din mijlocul petrecerii, pentru a da o mână de ajutor la incendiu.

„La botezul lui Tiago am avut un eveniment cu totul neașteptat. Pe mine m-a stresat foarte tare aplicația de vreme în ziua respectivă pentru că se anunța ploaie și eu aveam o petrecere afară. Și atât ne-am ferit de ploaie că a venit foc. A fost un foc în toată regula la vecini, chiar în aproximitate, gard în gard cu noi, dar ne-a ajutat Dumnezeu și s-a terminat cât se poate de bine.

Adică a fost o sperietură, una zdravănă, cu evacuat invitații, salvat animalele, mutat mașini, pompierii pe contrasens, cum vezi în filme, dar nimeni nu a pățit nimic și asta este cel mai important”, a mai povestit Andreea Ibacka.

Urmăriți Impact.ro și pe