Andreea Ibacka, primele declarații despre incendiul de la botezul fiului său. Reacția lui Cabral, dezvăluită de vedetă. „Am funcționat ca niște roboței”

Iancu Andreea 21.05.2022, 23:32
Andreea Ibacka, primele declarații despre incendiul de la botezul fiului său. Reacția lui Cabral, dezvăluită de vedetă. „Am funcționat ca niște roboței”

Soții Andreea și Cabral Ibacka și-au creștinat recent fiul, pe micul Tiago, eveniment urmat de o petrecere în curtea casei lor. Însă fericitul moment a fost întrerupt de un incendiu izbucnit în curtea vecină, la care cele două vedete și invitații lor au reacționat imediat. După ce spiritele s-au calmat, Andreea Ibacka a venit cu primele declarații despre nefericitul eveniment, dezvăluind reacția lui Cabral din timpul incendiului.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre incendiul de la botezul fiului său

Andreea și Cabral Ibacka s-au bucurat să își boteze băiatul, însă au ajuns în fapt să tragă o sperietură zdravănă, după ce în curtea vecină a izbucnit un incendiu de proporții. Deși nu au existat victime, iar focul nu s-a extins, proprietarii rămânând doar cu pagube semnificative, cei doi soți au trăit o experiență teribilă. Andreea Ibacka a povestit recent cum au avut loc evenimentele, dezvăluind ce reacție a avut Cabral în această situație limită.

Deși nu obișnuiește să facă declarații siropoase la adresa partenerului său de viață, Andreea a rămas impresionată de întreaga situație și mai cu seamă de modul în care soțul său a reacționat. Chiar dacă fanii celor doi au devenit deja familiari cu tachinările dintre Andreea și Cabral, alegerea frumoasei soții a prezentatorului de a-și mărturisi sentimentele a emoționat urmăritorii.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre reacția lui Cabral din timpul incendiului de la botezul fiului său
Cabral Ibacka nu s-a sfiit să se implice în situația limită din timpul petrecerii fiului său
foto – Facebook/Andreea Ibacka

„Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm. Așa ne arătăm noi dragostea. Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre. Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună.

Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago. În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu (vezi video, a fost incendiu în toată regula). Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar.”, și-a început vedeta postarea pe contul său de Facebook.

Cum a reacționat Cabral în situația limită

Săritor din fire, prezentatorul de la Pro TV nu a putut lipsi din centrul evenimentelor, astfel că imediat ce s-a aflat despre incendiul teribil izbucnit la câteva case distanță de locuința celor doi soți, Cabral a ales să se implice. Andreea Ibacka mărturisește în cadrul postării sale că decizia a fost una importantă, însă omul de televiziune s-a ghidat după o regulă simplă, protejând viețile omenești, încercând apoi să salveze bunurile.

„Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment. Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări. Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd.”, a continuat frumoasa actriță.

Chiar dacă a recunoscut că a mai trecut prin momente dificile alături de soțul său, Andreea Ibacka a apreciat enorm modul în care Cabral a gestionat întreaga situație. Vedeta a mărturisit însă o dată că el este omul alături de care are încredere să trăiască pentru tot restul vieții, chiar și în cazul în care ar beni sfârșitul lumii.

Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie. Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii. O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși. P.S.: Vecinii sunt bine și ei, nimeni nu a fost rănit.”, a explicat Andreea Ibacka.

Cabral și Andreea Ibacka au împreună doi copii, o fetiță pe nume Namiko și micul Tiago. Cei doi soți formează o familie din 2011, când au decis să își unească destinele.

Urmăriți Impact.ro și pe