Andreea Esca, iubită în secret de un artist celebru. Soarta i-a adus împreună la același post TV. „A fost o dragoste care m-a marcat”

Badea Violeta 30.09.2022, 10:41

Andreea Esca este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta apare pe micul ecran de aproape trei decenii, prezentând știrile de la Pro Tv, iar în tot acest timp a adunat numeroși admiratori. Unul dintre ei este celebru și se află sub contract cu același post TV. Iată despre cine este vorba!

Andreea Esca, marea dragoste a unui artist celebru

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio introducere. Este, fără îndoială, cea mai longevivă și mai populară prezentatoare de știri din țara noastră.

De-a lungul timpului, aceasta a reușit să cucerească inimile tuturor, inclusiv unui artist cunoscut. Este vorba despre Tudor Chirilă. În urmă cu ceva timp, cântărețul a recunoscut că a iubit-o în secret pe îndrăgita prezentatoare. Totul se întâmpla pe vremea când acesta era în clasa a VII-a, iar știrista în clasa a IX-a.

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta.

Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, a povestit cântărețul în 2017, într-un interviu de la radio cu Andreea Esca.

Tudor Chrila si Andreea Esca 1
Tudor Chrila si Andreea Esca 

Cu cine s-a iubit Andreea Esca

Chiar dacă Tudor Chirilă nu i-a dezvăluit numele, presa a aflat cine era iubitul Andreei Esca din clasa a IX-a. Este vorba despre Bogdan Arșinel, fiul regretatului actor. Povestea de iubire a celor doi a început la Liceul Gherghe Lazăr din București și a durat trei ani.

„Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu(n.r. Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe.

Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, mărturisea Alexandru Arsinel în urmă cu ceva timp.

Citește și Legătura uitată dintre Alexandru Arșinel și Andreea Esca. A fost dragoste mare. „La noi era o tradiție”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...