Legătura uitată dintre Alexandru Arșinel și Andreea Esca. A fost dragoste mare. „La noi era o tradiție”

Anca Manolica 29.09.2022, 22:36

Atunci când a venit vorba despre viața sa personală, Andreea Esca a fost o fire extrem de discretă. Nu a vorbit mai deloc despre foștii iubiți sau actualul soț, preferând să se remarce în spațiul public prin reușitele sale din plan profesional.  tot timpul extrem de discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă. Cu toate acestea, a ieșit la iveală o legătură amoroasă dintre ea Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel.

Legătura uitată dintre Alexandru Arșinel și Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai discrete și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Chiar dacă a ales să îți țină viața personală departe de ochii curioșilor, totuși, a lăsat să iasă la iveală anumite detalii din trecutul ei amoros.

Spre surprinderea fanilor săi, dezvăluirea a fost făcută chiar de prezentatoarea Știrilor de la Pro TV. În cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut” a povestit că în perioada liceului a fost îndrăgostită de Bogdan, fiul marelui actor Alexandru Arșinel, el fiind prima ei mare iubire. Descoperă, în rândurile de mai jos, ce reacție a avut marele actor când a aflat despre relația celor doi.

Andreea Esca în tinerețe
Andreea Esca în tinerețe

Alexandru Arșinel, despre relaţia fiului său cu Andreea Esca

Andreea Esca este căsătorită de ani buni cu arhitectul Alexandre Eram, cu care are doi copii, pe Alexia și Aris. Dar cum cu toții avem un trecut mai mult mai mai puțin intens, și ea în adolescență a simțit primii „fluturași în stomac”. Se întâmpla în perioada liceului, atunci când, după cum chiar ea a mărturisit în cartea ei, a fost îndrăgostită de Bogdan, fiul regretatului Alexandru Arșinel.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.”, a scris Andreea Esca în cartea sa.


Întrebat de reporterii Impact.ro despre acest subiect, marele actor a mărturisit că fiul său nu i-a spus niciodată despre această relație. Asta și pentru că, la vremea aceea, actorul era foarte des plecat prin țară cu spectacolele, motiv pentru care petrecerea foarte puțin timp cu copiii lui.

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri (..) Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva. Nu am avut mărturisiri de astea. Este și a fost un bărbat foarte discret.”, a spus Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...