FOTO EXCLUSIV

Andreea Esca, de nerecunoscut. A ieşit aşa pe stradă, imaginile sunt de necrezut. FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 27.10.2021, 10:13

Mama, soție, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a surprins-o pe Andreea Esca într-o ipostază mai puțin obișnuită, chiar atipică în comparație cu aparițiile ei mereu impecabile. Vedeta, de nerecunoscut pe străzile din Capitală.

Cum a fost fotografiată Andreea Esca

Mereu vigilenți, cu aparatele foto pregătite să acționeze, fotoreporterii Impact.ro nu ratează nicio ocazie de a ne arăta frânturi inedite din viața vedetelor de la noi din țară. De data asta, în obiectivul camerei a apărut nimeni alta decât Andreea Esca. Vedeta Pro TV este aproape imposibil de recunoscut, iar asta nu se datorează doar măștii de protecție pe care o purta pe stradă, așa cum au impus autoritățile pentru următoarele 30 de zile.

Andreea Esca a fost fotografiată într-una dintre cele mai scumpe zone din București, ieșind dintr-un salon de lux. Dacă „divele” din mediul online fac din vizita la centrele de înfrumusețare un adevărat eveniment, alegându-și cu grijă ținutele și postând fiecare pas pe rețelele de social media, vedeta Pro TV era îmbrăcată lejer, cu un rucsac pe umăr, semn că oprirea era doar una dintre sarcinile pe care le avea de rezolvat în acea zi.

Cu părul lăsat liber, ochelari de soare pe față și masca de protecție purtată corect, Andreea Esca s-a grăbit să iasă din clădirea de pe Eliade și să intre în bolidul de 150.000 de euro, cu șofer, ce o aștepta afară. Sursele noastre menționează că din același salon de lux a fost văzut ieșind și Mario Fresh, iubitul fiicei sale.

Andreea Esca, de nerecunoscut
Andreea Esca

Ce spune despre plecarea de la pupitrul știrilor Pro TV

Oare există vreun scenariu în care Andreea Esca ar renunţa la ştiri pentru un show al ei? Invitată la „Întrebarea mesei rotunde”, show-ul prezentat de Marius Manole, vedeta a mărturisit că  a existat o perioadă în care și-a dorit să facă o schimbare, însă nu s-a putut despărți de pupitrul care a făcut-o celebră.

„Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi cam atât. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe perioada nedeterminată”, a spus Andreea Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...