Ce o obligă cei de la Pro TV pe Andreea Esca să facă zilnic. „Puneam în pericol afacerea”

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 18.10.2021, 08:27

Andreea Esca este obligată de Pro TV să facă un lucru în fiecare zi. Celebra prezentatoare de știri a spus că la început nu i-a convenit deloc această regulă, dar a făcut o concesie.

Ce trebuie să facă Andreea Esca zilnic la Pro TV

Cariera Andreei Esca la Pro TV, ca prezentatoare de știri, a început în urmă cu peste 20 de ani. Însă, puțini oameni știu că ea trebuie să respecte o regulă ce i-a fost impusă conducerea acestei televiziuni.

Andreea Esca a dezvăluit recent, în podcastul Amaliei Năsase de pe YouTube, ce i-a fost impus la Pro TV. Prezentatoarea de știri a recunoscut că inițial nu i-a plăcut deloc acest lucru, dar apoi s-a obișnuit și a ajuns chiar să-l aprecieze.

Ce o obliga cei de la Pro TV pe Andreea Esca sa faca zilnic.
Andreea Esca

”Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…

Cel puțin pentru momentul respectiv era o problemă. Atunci am renunțat cu greu, am făcut această concesie. Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc cu un bodyguard, mie mi-ar fi super-rușine. Dacă m-aș întâlni cu cineva și aș fi bodyguardul după mine mi-ar fi rușine”, a spus Andreea Esca pe YouTube.

Andreea Esca. despre plecarea de la Pro TV

Andreea Esca a recunoscut că nu a avut niciodată de gând să plece de la Pro TV. Însă, și-a dorit să facă ceva mai mult decât să prezinte știri. Mai exact, să aibă propriul talk-show. Totuși, nu și-a dorit să riște.

”Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… Să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a spus Andreea Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...