Andreea Esca, făcută de ruşine de un taximetrist. Câţi bani i-a lăsat pentru o cursă

Ana Anitoiu 23.10.2021, 12:56

Andreea Esca a fost făcută de ruşine de un taximetrist care a povestit câți bani i-a lăsat celebra prezentatoare de știri de la Pro TV pentru o cursă în stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc.

Cum a fost făcută de rușine Andreea Esca de un taximetrist

Andreea Esca a avut la un moment dat nevoie de o cursă de taxi, pentru o distanță mică, pe care dintr-un motiv al ei nu a dorit să o parcurgă pe jos. Când a ajuns la destinație, a avut de plătit șase lei. Taximetristul a fost uimit de suma de bani pe care i-a dat-o prezentatoarea de știri, după care a mulțumit, a coborât din mașină și și-a  văzut de drum.

”Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a povestit taximetristul despre Andreea Esca.

Andreea Esca, facuta de rusine de un taximetrist. Cati bani i-a lasat pentru o cursa
Andreea Esca si sotul ei

Ce afaceri are Andreea Esca împreună cu soțul ei

Andreea Esca nu s-a mulțumit cu venitul pe care îl are de la Pro TV, ci a făcut și investiții, alături de soțul ei, Alexandre Eram, astfel încât să-și asigure un trai lipsit de griji fin punct de vedere financiar. Cei doi au investit în piața imobiliară, în turism, dar și în industria frumuseții și în mass media, vedeta fiind publisher al revistei online AList Magazine.

De exemplu, în anul 2004, Andreea Esca a început achiziția unei vile din București ce este estimată la 350.000 de euro, după care a cumpărat și o clădire istorică aflată în zona Armenească din Capitală, estimată la aproximativ 500.000 de euro ce la vremea respectivă era închiriat unei agenții de publicitate.

Mai târziu, Andreea Esca și Alexandre Eram au cumpărat o vilă pe malul lacului Snagov, precum și o altă locuință aflată la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor știristei de la Pro TV. Mai târziu, au cumpărat mai multe case din această localitate și le-au transformat în pensiuni.

De asemenea, Andreea Esca și soțul ei au investit la Cluj-Napoca, unde au cumpărat un teren de aproximativ 440 de metri pătrați unde se află o altă clădire istorică ce a fost restaurată și transformatp într-un hotel de lux.

Andreea Esca, nevoită să facă un compromis pentru Pro TV

Recent, Andreea Esca a povestit în podcastul Amaliei Năsase de pe YouTube că a fost nevoită să facă un compromis pentru Pro TV. Prezentatoarea de știri a trebuit să accepte să aibă un șofer, pentru că ea ”conducea ca o nebună”.

”Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc cu un bodyguard, mie mi-ar fi super-rușine. Dacă m-aș întâlni cu cineva și aș fi bodyguardul după mine mi-ar fi rușine”, a spus Andreea Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...