Cu cine a fost căsătorit Andrei Zaharescu, înainte de mariajul cu Andreea Berecleanu. Detalii surprinzătoare

Iancu Andreea 20.07.2020, 10:48

Fostul soț al Andreei Berecleanu pare să fi avut o viață tumultoasă. Astfel, Andrei Zaharescu nu se afla la primul mariaj atunci când a cunoscut-o pe știristă. Se pare că Zaharescu a mai fost căsătorit în trecut cu o altă femeie, alături de care are o fiică.

Cu cine a fost căsătorit Andrei Zaharescu, înainte de Andreea Berecleanu

Au avut o căsnicie de aproape 15 ani, formând în același timp un cuplu admirat și în fața micilor ecrane. Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au împreună doi copii, însă aceasta nu este singura familie a actualului consul. Chiar dacă povestea dintre cei doi soți s-a sfârșit discret în 2013, Andreea a decis să dezvăluie detalii despre fostul soț, care o înșela. Pentru că Andrei Zaharescu nu plătea pensia alimentară, Berecleanu a mărturisit că fostul său soț avea o aventură de mulți ani cu avocata familie, Cosmina. Aceasta din urmă este și femeia alături de care Andrei Zaharescu și-a refăcut viața. Totuși, fostul prezentator al știrilor nu se afla la prima astfel de experiență.

În urmă cu 20 de ani, înainte de a o cunoaște pe Andreea, Zaharescu a trecut printr-o situație asemănătoare. Atunci însă, era vorba despre prima soție, Oana Mereuță, și Andreea Berecleanu.

Oana Mereuță, prima soție a lui Andrei Zaharescu
Oana Mereuță, prima soție a lui Andrei Zaharescu

Andrei Zaharescu, trei căsnicii și patru copii

Deși mulți credeau că Andreea Berecleanu a fost prima sa soție, se pare că actualul consul al României a fost îndrăgostit de actrița Oana Mereuță. Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste pe când bărbatul avea doar 19 ani. Cuplul a lucrat împreună la Pro TV, având de asemenea o fiică, Catinca. Totuși, mariajul s-a sfârșit, iar Oana a ajuns să sufere cumplit. Unele zvonuri ale vremii spuneau că motivul divorțului ar fi fost chiar Andreea Berecleanu. Se pare că Andreea s-ar fi săturat să aibă statut de amantă și i-ar fi cerut lui Andrei să aleagă. Prima soție, Oana, a încercat să își salveze căsnicia, însă în zadar. Ulterior, ea s-a restras și a decis să își crească singură fiica. Totodată, Oana Mereuță s-a recăsătorit și lucrează chiar și astăzi în Pro Tv, ca producător.