Andreea Bănică, martor în dosarul divorţului Claudiei Pătrăşcanu de Bădălău. „M-a dat afară din casă”

Mirabela Năstase 21.01.2021, 17:32

Cântăreața Andreea Bănică este martoră în divorțul momentului, și anume, cel dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Aceasta este prietenă de mai mulți ani cu încă soția lui Gabi Bădălău.

Andreea Bănică, martor în dosarul divorţului Claudiei Pătrăşcanu de Bădălău

Joi, cei doi soți au ajuns iar în fața judecătorilor. Tot azi au venit și martorii celor doi, iar Andreea Bănică a oferit detalii dramatice, susținând că are și dovezi că Claudia Pătrășcanu se afla în stare gravă din cauza soțului ei, deoarece a filmat-o pe aceasta în acele momente.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a spus Andreea Bănică, pentru Antena Stars, imediat după ce a ieșit din sala de judecată. În plus, Andreea Bănică a mai vorbit și despre momentul în care bruneta a sunat-o ca să-i ceară ajutorul, deoarece ar fi fost dată afară din casă de soțul ei, Gabi Bădălău.

„Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă”. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…)Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc”, a spus Andreea Bănică pentru aceeași sursă.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Andreea Bănică ar fi încercat să-i ”consilieze„ în relație pe cei doi soți

De altfel, Andreea Bănică ar fi încercat să îi sfătuiască pe cei doi în relație, după ce s-a văzut nevoită să o ia pe Claudia din casa soțului ei și este și apropiată de copiii cuplului.

„Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva de oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. Sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor”, a mai spus Andreea Bănică pentru sursa citată.

Tot azi, Claudia Pătrășcanu a mai făcut acuzații la adresa încă soțului ei și a familiei acestuia, spunând că soacra ei i-ar fi luat banii câștigați din concerte și nu i-ar mai fi înapoiat.

Urmăriți Impact.ro și pe