Motivul pentru care Andreea Bănică e gata să renunțe la muzică. ”Abia aștept”

Rădulescu Valentin 26.08.2020, 15:04
Motivul pentru care Andreea Bănică e gata să renunțe la muzică. ”Abia aștept”

Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate și frumoase dive de la noi din țară, este pregătită să facă un pas important în viața ei. Potrivit noilor informații, vedeta este aproape gata să renunțe la muzică și să înceapă o carieră în afacerile sale. Ce planuri de viitor are Andreea Bănică?

Andreea Bănică, gata să renunțe la muzică

Frumoasa blondină și-a făcut recent un hotel de lux pe litoralul din România. Aceasta este în culmea fericirii și este la un pas să își lase cariera muzicală pentru a se ocupa de noile afaceri, scrie spynews.ro. Într-un final, Andreea Bănica și-a îndeplinit visul și a devenit proprietară de hotel la Eforie Nord. Alături de soțul ei, Lucian Mitrea, a învestit o sumă foarte mare de bani, dar totul a meritat deoarece este vorba de orașul în care s-a născut.

De asemenea, frumoasa artistă mai are multe lucruri de pregătit, dar construcția este finalizată. Acum Andreea Bănică se va ocupa de alegerea unui panou de deschidere, de mobilă și bine înțeles, să aleagă un nume care să se claseze în topul celor mai frumoase stațiunii de pe litoralul Românesc. Cel mai probabil vrea să facă ceva cu totul special pentru primul ei hotel.

Motivul pentru care Andreea Bănică e gata să renunțe la muzică. ”Abia aștept”
Sursă Foto: click.ro

Când va avea loc inaugurarea?

Deoarece pandemia cu noul tip de virus a amânat lucrările și a interzis organizarea evenimentelor, Andreea Bălan a fost nevoită să reprogrameze marea inaugurare pentru vara anului viitor. Vedeta este sigură că va fi ceva cu totul și cu totul unic și nu mai poate de nerăbdare.

„Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea… mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”, a declarat Andreea Bălan pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe