EXCLUSIV

Andreea Bălan, următoarea vedetă care va colabora cu manelişti? Tatăl artistei, după succesul Loredanei: “A dat lovitura”

Carmen Andrei, Alexandra Andrei 07.05.2021, 16:20
Andreea Bălan, următoarea vedetă care va colabora cu manelişti? Tatăl artistei, după succesul Loredanei: “A dat lovitura”

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, autorul hit-urilor ”Lasă-mă, papa, la mare!” și ”Moșule, ce tânăr ești!”, din repertoriul trupei Andre, a pus sub lupă melodia aflată acum pe val, ”Fericire”, a lui Costi Ioniță. Ce spune despre colaborarea artiștilor de muzică dance cu maneliștii? Și-ar încuraja fiica să realizeze o astfel de producție muzicală? Săndel Bălan face declarații explozive, în interviul exclusiv pentru impact.ro.

Andreea Bălan, următoarea vedetă care va colabora cu manelişti?

Săndel Bălan explică, pentru impact.ro, care sunt ingredientele unui videoclip de succes, precum ”Fericire”, melodie compusă de Costi Ioniță și interpretată de Loredana Groza cu zece maneliști de top: ”Nu contează cine cu cine colaborează în muzică, că se amestecă genurile muzicale, importante sunt vocile, dar și versurile. De pildă, Theo Rose a lansat piesa ”Aș renunța”, cu Bogdan de la Ploiești, iar What S Up face un duet de excepție cu Florin Salam, pentru piesele ”Dă-mi aer” și ”Primul sărut”. Toate sunt piese muncite, cu versuri faine, nu-s pe golăneală, textele sunt actuale, inteligente. Important este ca, la final, piesa să fie fredonată pe stradă. Din păcate, am văzut că mulți fani de-ai Loredanei Groza nu au reacționat elegant, dar probabil nu au avut răbdare să asculte piesa și vocile. Acolo este artă, e muncă, orice pas este gândit”.

”Andreea e majoră, e vaccinată, e alegerea ei cu cine colaborează în muzică!”

Întrebat dacă și-ar sfătui sau încuraja fiica, pe celebra solistă Andreea Bălan, pe care a impresariat-o cu trupa ”Andre”, să bifeze o colaborare similară, Săndel Bălan ne-a declarat: ”Nu e vorba s-o las, Andreea e majoră, e vaccinată, face ce vrea. Se pot face însă și colaborări de succes între alte două genuri muzicale, pop și dance. Uite, de pildă, Andra a înregistrat recent un videoclip tare frumos, ”Jumătatea mea mai bună”, cu băieții de la ”3 Sud Est”, au zeci de mii de vizualizări, pe Internet”.

Andreea Bălan, următoarea vedetă care va colabora cu manelişti?
Andreea Bălan și tatăl ei

”Toate producțiile muzicale ale lui Costi Ioniță sunt bombă, nu avem ce comenta! E la un nivel foarte sus!”

Săndel Bălan îi recunoaște talentul muzical al lui Costi Ioniță, cu care a și colaborat, la un moment dat: ”Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul ”Fericire” e fără cusur, e foarte bun. De fapt, toate producțiile muzicale ale lui Costi sunt bombă, nu avem ce comenta! A dat lovitura și acum, oricum el a lucrat și în străinătate, este la un nivel foarte sus! Costi nu i-a compus până acum nicio piesă fiicei mele, dar am colaborat cu el, este autorul a două melodii pentru fosta mea trupă, ”Shock”, ele au dat lovitura cu piesa lui, ”Dă muzica mai tare!”, foarte bună!”.

”Un videoclip poate ajunge și la 30.000 de euro”

Săndel Bălan ne-a dezvăluit și prețurile pentru realizarea un videoclip: ”Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul ”Fericire” este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI