Andreea Bălan, o nouă veste tristă! Câți bani pierde la Antena 1

Diana Radu 08.06.2020, 16:49
Andreea Bălan, o nouă veste tristă! Câți bani pierde la Antena 1

Andreea Bălan se întoarce la masa juriului „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Emisiunea a fost suspendată timp de trei luni din cauza pandemiei. Având în vedere situația, artista va încasa un onorariu mult mai mic.

Câți bani va primi Andreea Bălan în calitate de jurat la „Te cunosc de undeva”

Printre domeniile extrem de afectate de pandemie se numără și televiziunea, deoarece multe dintre show-uri au fost anulate. Drept urmare, pe parcursul celor două luni de stare de urgență mii de angajați, de la cameramani, reporteri sau vedete, au fost trimiși în șomaj tehnic.

Acum, multe dintre emisiune, precum „Te cunosc de undeva” din al cărui juriu face parte și Andreea Bălan, va reveni din nou pe sticlă. Însă, cum pandemia a afectat puternic bugetele televiziunii, Andreea Bălan, precum și alte vedete TV vor primi onorarii mai mici. Mai exact, artista va încasa pe emisiune cu 1000 de euro mai puțin decât lua înainte de pandemie.

andreea balan, te cunosc de undeva, antena 1, bani
Câți bani va primi Andreea Bălan în calitate de jurat la „Te cunosc de undeva”

„Andreea încasa 3000 euro pe ediție. Acum va lua numai 2000. Tuturor le-au scăzut salariile, nu numai ei. Totuși este bine că, în sfărșit, avem de unde să primim”, au dezvăluit surse din interiorul Antenei 1 în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Așadar, pe cele 13 emisiuni ale sezonului „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan ar urma să încaseze suma de 26.000 euro.

Andreea Bălan și George Burcea vor pleca împreună la mare

Artista și fostul său soț, George Burcea, nu au gânduri de împăcare, însă au decis ca de dragul celor două fetițe ale sale să dezvolte o relație amicală. Mai mult, pentru ca cele mici să simtă în continuare noțiunea de familie, cei doi au decis să meargă la mare câteva zile împreună cu cele mici.

„Vor pleca împreună la mare câteva zile de dragul fiicelor lor. Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, potrivit Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe