Andreea Bălan se îmbracă tot mai provocator. Ținuta deosebită care a atras toate privirile, ce bărbat faimos o însoțea

Ana-Maria Tudor 23.05.2023, 20:00
Andreea Bălan se îmbracă tot mai provocator. Ținuta deosebită care a atras toate privirile, ce bărbat faimos o însoțea

Andreea Bălan a provocat senzație cu cele mai recente apariții. Artista a apărut alături de un faimos model masculin român stabilit în Dubai. Ieri, atenția publicului a fost captată de Andreea Bălan și de imaginile postate recent pe Instagram. Cântăreața, în vârstă de 38 de ani și mamă a două fetițe, a fost fotografiată la Palazzo Versace Dubai, îmbrăcată într-o rochie extrem de atrăgătoare, lungă și cu decupaje ce-i pun în evidență formele.

Ce mesaj a avut cântăreața pentru fani

Andreea Bălan a surprins publicul ieri prin apariția sa alături de un celebru model masculin român stabilit în Dubai. Imaginile recente postate pe Instagram au atras imediat atenția. Cântăreața a fost fotografiată la Palazzo Versace Dubai, purtând o rochie seducătoare și în vogă, cu decupaje care îi pun în evidență formele. Acestea sunt cadre din filmările noului ei videoclip pentru o piesă muzicală, promițând o producție captivantă și plină de stil.

„Știam că știi că într-o zi, noi o să ne iubim oricum ❤️ Teaser-ul #Acum e pe canalul meu de Youtube? Mâine la 17.00 vedeți clipul ? Ne vedem live pe insta și pe tik tok înainte??”, a scris artista pe pagina ei de Instagram.

Cine este bărbatul din videoclipul Andreei Bălan

În fotografiile postate de Andreea Bălan, putem observa în spatele ei o prezență masculină. Bărbatul îmbrăcat elegant, prezent în videoclip, nu este nimeni altul decât modelul masculin Victor Șuiu.

Victor este un român stabilit în Dubai, Emiratele Arabe Unite, de mai mulți ani. Activând în industria modelingului de-a lungul timpului, el a participat la numeroase campanii și a fost fotografiat pentru diverse branduri. Andreea Bălan a încărcat pe platforma YouTube câteva secvențe din noul ei videoclip, în care Victor Șuiu îi pune inelul pe deget și o strânge puternic în brațe.

Reacțiile fanilor la imaginile postate de Andreea Bălan în mediul online au fost entuziaste și nu a durat mult până ce aceștia au început să își exprime părerile cu privire la cei doi. În comentarii se pot observa mesaje precum: „Ce bine ți-ar stă lângă un tip așa! Amândoi sunteți frumoși ???”, „Ce pereche frumoasă ați face ❤️ Ești superbă, Andreea ❤️”, „Wow, l-ai găsit acolo și pe al nostru moldovean frumos, Victor Șuiu”, „Arată bine omul, te-ai potrivi cu el mult mai bine decât cu Jador!! Nu se compară”.

Andreea Bălan: „Sunt mai ceva ca un rockstar”

În luna aprilie, Andreea Bălan a fost invitată la emisiunea „Xtra Night Show” unde a negat vehement orice relație cu Jador sau cu Cătălin Cazacu, motociclistul alături de care a fost surprinsă în club. În timpul interviului, artista a afirmat că este o femeie singură și nu consideră necesar să dea explicații despre viața ei amoroasă.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe