Andreea Bălan a făcut ravagii la piscină. Apariție provocatoare în costum de baie a juratei de la „Te cunosc de undeva”

Stan Filon 17.05.2023, 09:59

Andreea Bălan a făcut ravagii pe Internet cu pozele sale de la piscină! Frumoasa artistă se pare că a furat starul verii, undeva în țări mult mai calde, unde a profitat pentru a face o baie într-un peisaj de vis. În plus, ședința foto a arătat din nou cât de bine se menține frumoasa cântăreață.

Andreea Bălan a făcut ravagii la piscină

Andreea Bălan parcă arată mai bine ca oricând și nu se sfiește să o arate. La concerte adoptă o vestimentație mereu sexy, dar fiecare apariție a ei este una fără cusur. Îndrăgita cântăreață a realizat recent o ședință foto care i-a încântat pur și simplu pe fanii ei.

Vedeta a postat mai multe fotografii din Dubai, așezare pe care a vizitat-o recent și unde a profitat de căldura de afară pentru a-și etala corpul fără cusur la piscina hotelului Palazzo Versace. Pozele în costum de baie au încins imediat internetul, iar fanii săi le-au apreciat la adevărata lor valoare.

Andreea Balan a facut ravagii la piscina
Andreea Balan a facut ravagii la piscina

„Absolut magnetică”

„Poartă un zâmbet fabulos, bijuterii frumoase și realizează că ești absolut magnetică!”, este mesajul care a însoțit fotografiile postate pe rețelele sociale. Cântăreața a primit mii de like-uri și multe comentarii. Printre cei care au comentat la pozele frumoasei blondine s-a numărat și comediantul Nelu Cordea, fostul său adversar de la America Express. „Multumim pentru poza a 3-a, preafericita noastra!”, a scris comediantul pe pagina de Instagram a colegei de la Antena 1.

Andreea Bălan se află în atenția publicului din România de zeci de ani și de fiecare dată a arătat impecabil. Dar cum se menține vedeta atât de bine, deși a adus pe lume două comori de fete, pe Ella și pe Clara? Ei bine, cântăreața a vorbit în trecut despre alimentația sa.

Cum se menține la 50 de kilograme de 20 de ani

Artista spunea în cadrul unui interviu că preferă să nu mănânce prea multă carne, ori grăsimi, iar prăjelile nu intră niciodată în dieta sa. Andreea Bălan a recunoscut atunci că face sport în fiecare zi. Ea a spus că face sală undeva spre 30 de minute, zilnic.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate.

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, spunea vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...