Andreea Bălan, dezvăluire despre următorul ei copil. Ce are de gând să facă artista

Iancu Andreea 19.11.2020, 11:59
Andreea Bălan, dezvăluire despre următorul ei copil. Ce are de gând să facă artista

Viața după divorț poate fi dificilă, însă nu imposibilă. Andreea Bălan pare să fi trecut peste perioada tumultoasă a despărțirii de fostul soț și se gândește deja la următorul copil. Artista a dezvăluit ce planuri de viitor are și cum și-ar dori să devină mamă pentru a treia oară.

Andreea Bălan se gândește la următorul copil

Cântăreața a trecut prin clipe dificile la nașterea celei de-a doua micuțe. Din pricina unor complicații, Andreea Bălan a fost pe punctul de a-și pierde viața, însă medicii au reușit să o salveze. Totuși, artista a rămas cu o problemă apăsătoare. Aceasta nu mai poate avea copii.

Luptătoare și ambițioasă din fire, Andreea recunoaște că nu se poate împăca cu acest gând și caută soluții pentru a rezolva problema. Astfel, artista ia în calcul inclusiv o mamă surogat.

“Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat într-un interviu Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe
Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe

Ce părere are artista despre mamele surogat

Dincolo de posibilitatea adopției, Andreea Bălan consideră că o mamă surogat ar putea fi soluția pentru ca pe viitor să aibă un nou copil. Totuși, procedura este ilegală în România. Cântăreața este nemulțumită că mamele surogat nu sunt posibile decât în Statele Unite ale Americii.

“Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul acesta”, a spus Andreea Bălan.