Andreea Bălan îşi investeşte banii în Dubai? Suma pe care ar plăti-o pentru un apartament de lux. Video

Badea Violeta 17.05.2022, 20:40

Andreea Bălan este, fără îndoială, una dintre cele mai populare artiste de la noi din țară. Vedeta se bucură de un succes uriaș încă de la o vârstă fragedă, așa că nu este de mirare faptul că artista încasează sume uriașe de bani din proiectele în care este implicată. Acum, vedeta se gândește serios să facă o investiție importantă. Mai exact, aceasta dorește să-și cumpere un apartament în Dubai. Iată cât ar plăti pentru imobilul de lux!

Cât costă apartamentul din Dubai pe care și-l dorește Andreea Bălan

În ultima vreme, tot mai multe vedete și-au achiziționat locuințe de vis în Dubai. După Bianca Drăgușanu, și Andreea Bălan urmează să-și cumpere o casă în cea mai populară țară din Emiratele Arabe Unite.

Celebra cântăreață ar face această investiție cu gândul la cele două fiice ale sale, Ella și Clara, cărora le-a plăcut foarte mult Dubaiul. De curând, solista a vorbit despre achiziția pe care o va face curând și care este intermediată de soţul Denisei Tănase.

„Am vizitat trei apartamente și mi-au plăcut foarte mult pentru că erau la etaje superioare. Am văzut câteva imobile la etajul 63 și vederea era superbă.

Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, așa că mă voi gândi serios dacă voi face această investiție. Mi-ar plăcea să vin două luni aici, mai ales când e frig. În restul timpului m-am gândit să închiriez fie că e un apartament cu o cameră, fie cu două, fie cu trei.”, a spus Andreea Bălan pe Facebook.

Bianca Drăgușanu a făcut deja acest pas

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat deja un apartament de lux, în Dubai pentru care a plătit o avere. Luna trecută, diva a făcut investiția, spunând că are de gând să se mute acolo cu Sofia, fiica pe care o are împreună cu Victor Slav.

Se pare că cel care a ajutat-o cu tranzacția a fost tot partenerul de viață al Denisei Tănase, Mircea Brânzei, care are o afacere cu imobiliare în țara bogătașilor.

Frumoasa blondină a ales un imobil cu o sufragerie mare și foarte bine compartimentată, o bucătărie utilată complet și cu toate necesitățile, dar și un dormitor senzațional.

,,Știți concepția românului când face achiziții: mai negociem, mai băgăm o vină a ceva. Noi suntem tentați să negociem, dar aici nu s-a putut.

Mergem să vedem biroul oficial de imobiliare din Dubai. Am venit să văd ce mai e de cumpărat pe aici. Foarte drăguț”, spunea vedeta pe Insta Story.

Urmăriți Impact.ro și pe