Ce păţeau Andreea Antonescu şi Andreea Bălan de fiecare dată când plecau în turneu Andre. Nu le-a fost uşor deloc: „O să aveți o mare problemă”

Stan Filon 16.05.2022, 20:00

Trupa Andre a fost un adevărat fenomen în România. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut istorie în anii 98-2000, când fanii le adorau pur și simplu. Odată cu faima au început însă să vină și mesaje de amenințare de la fanii lor înrăiți, care visau să le cunoască personal. Cele două artiste erau doar niște copile și s-au speriat, așa că numărul de bodyguarzi era unul foarte mare la fiecare concert Andre, după cum a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro tatăl Andreei Bălan, Săndel, care a vorbit despre momentul de glorie al trupei Andre.

Ce păţeau Andreea Antonescu şi Andreea Bălan când plecau în turneu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc de atâția ani și au foarte multe amintiri împreună. Au trecut prin momente minunate, dar și prin unele pe care acum ar vrea să le dea uitării. Au savurat succesul, aplauzele, darurile fanilor, sutele de scrisori de felicitare, însă au trăit pe pielea lor și momentele când erau amenințate de unii dintre fani, care își doreau mai mult. Au urcat pe scenă de multe ori cu teamă.

„Tot timpul primeam astfel de amenințări prin sms: ”Când ajungeți în localitate, o să aveți o mare problemă!”, era vorba de zona aceea Drobeta… Prin urmare, la toate concertele organizate de Ion Postelnicu, cu bilete vândute, și care se țineau pe stadioane, cu 30.000 de spectatori, sau la case de cultură, trebuia să le asigurăm fetelor protecția și serviciul de pază. Erau băieți de la o firmă privată care stăteau în față, în stânga și în drepta scenei și urmăreau toată activitatea, tot ce se întâmpla în sală”, a declarat Săndel Bălan pentru EGO.ro. 

Ce pateau Andreea Antonescu si Andreea Balan cand plecau in turneu
Ce pateau Andreea Antonescu si Andreea Balan cand plecau in turneu

Aveau o adevărată armată de bodyguarzy

La un moment dat, chiar a avut loc un incident, iar părinții fetelor au decis imediat că nu acu destui panici, așa că au dublar pur și simpli numărul bodyguarzilor.

„Au aruncat din sală cu o sticlă din plastic pe scenă. Atunci, am rugat bodyguarzii să fie mai atenți. Erau obligați să stea cu spatele la scenă și cu fața la public. Datoria bodyguarzilor era să supravegheze publicul ca să nu arunce sau să nu tragă cu ceva în fete. Eu și tatăl Andreei Antonescu am fost tot timpul și pe post de bodyguarzi în culise, șoferi, dar și mamă și tată în turnee”, a recunoscut Săndel Bălan.

Săndel Bălan își amintește însă și de partea frumoasă a acelei perioade, când fiica lui și Andreea Antonescu erau răsfățate de fani cu mici daruri, care soseau aproape zilnic.

„Ele primeau de la fani jucării de pluș, ursuleți, primeau și scrisori, atunci se trimiteau prin Poștă, veneau cu sutele pe adresa noastră de acasă. Ea le citea și unora le răspundea, la care credea ea. Nu i-a cerut nimeni bani, prin scrisori. Andreea și-a luat scrisorile din casa noastră din Ploiești, când s-a mutat la București, dar și toate pozele și hainele. O parte dintre hainele de scenă, făcute special de o fabrică, le-a dat unor copii săraci, altele le are și acum acasă!”.

Trupa Andre a rămas în istorie și încă nu a fost detronată! Este trupa cu cele mai mari vânzări din România! Înființată în anul 1998, trupa s-a făcut imediat cunoscută. În scurt timp, trupa avea milioane de fani printre adolescenții din România. Cele două fete au primit patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute.

Urmăriți Impact.ro și pe