Cum au fost surprinși Andreea Bălan și Tiberiu Argint în public. Detaliul inedit pe care fanii l-au observat imediat la celebra artistă

Elena Avramescu 12.09.2020, 14:33
Cum au fost surprinși Andreea Bălan și Tiberiu Argint în public. Detaliul inedit pe care fanii l-au observat imediat la celebra artistă

George Burcea e deja istorie pentru Andreea Bălan, care pare că a lăsat în urmă trecutul și se bucură doar de prezent, alături de noul său iubit, Tiberiu Argint. Zilele acestea, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Andreea Bălan în compania lui Tiberiu Argint și se poate vedea cu ochiul liber că există o chimie între ei.

Cum au fost surprinși Andreea Bălan și Tiberiu Argint în public

Chiar dacă este extrem de ocupată cu fetițele sale, Andreea Bălan reușește să-și facă timp și pentru noul său iubit, și să-i acorde atenția necesară. Reușește să facă asta încât să nu afecteze nici viața de familie și nici cea profesională. Așa că artista reușește să-l strescoare pe Tiberiu Argint în programul ei extrem de încărcat, semn că vrea cu tot dinadinsul ca noua relație să fie așa cum își dorește, ținând cont de dezamăgirea trăită cu George Burcea.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în momentul în care cei doi serveau prânzul, la o terasă de fițe din București. Au fost numai un zâmbet la masă și s-au privit cu iubire, astfel că puteau fi confundați cu doi adolescenți veritabili care abia au descoperit fiorul iubirii.

Cum au fost surprinsi Andreea Balan si Tiberiu Argint în public
Cum au fost surprinsi Andreea Balan si Tiberiu Argint în public

Detaliul inedit pe care fanii l-au observat imediat la celebra artistă

După ce au servit prânzul s-au oprit la o terasă pentru o limonadă, după care cei doi au luat-o pe jos spre mașină, parcată destul de departe. S-au ținut de mână pe tot drumul și s-au privit tandru, astfel că nu mai există îndoieli în privința sentimentelor dintre ei, fiind un cuplu extrem de frumos.

Dup ce s-au urcat în mașină, cei doi s-au îndreptat spre Alexandria, locul unde artista avea concert. Acolo n-a ratat ocazia și l-a prezentat tuturor pe iubitul ei, după care s-a dus să-și facă treaba și să discute cu organizatorul concertului, iar apoi s-a apucat de show-ul ei.

”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, a spus, în urmă cu scurt timp, Andreea Bălan, sătulă de vorbele dure care i s-au adus, mulți acuzând-o că și-a găsit prea repede iubit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI