Fiica Andreei Esca s-a lansat în muzică. Cum a reacționat știrista PRO TV, după ce a ascultat-o cântând pe Alexia. Video

Redacția IMPACT 15.10.2019, 13:58
Fiica Andreei Esca s-a lansat în muzică. Cum a reacționat știrista PRO TV, după ce a ascultat-o cântând pe Alexia. Video

Alexia Eram a demonstrat că este bună la orice. Tânăra de 19 ani a lansat prima ei melodie, iar fanii sunt încântați. Fiica Andreei Esca a acceptat provocarea primită din partea Antoniei și a lansat piesa „Lil Esca”. Vedeta este foarte încântată de rezultat și se bucură de reacția pozitivă a fanilor.

Fiica Andreei Esca, Alexia, s-a lansat în muzică

Fiica Andreei Esca, Alexia, s-a lansat în muzică. „Am venit cu răspunsul la provocarea Antoniei, piesa mea este acum up pe canalul meu! Sper să vă placă pentru că am mari emoții!”, a spus Alexia Eram pe pagina ei de Instagram.

Alexia Eram a făcut deja furori în rândul adolescenților datorită relația ei cu Mario Fresh (20 de ani), dar și prin vlogul său. Tânăra a intrat de curând și în industria de beauty, după ce a lansat un ruj. Piesa i-a adus o mulțime de aprecieri în rândul fanilor, potrivit viva.ro.

 

 Alexia Eram (19 ani) s-a apucat de cântat
Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani) s-a apucat de cântat

 

Ce reacție are Andreea Esca despre prima piesă a fiicei sale

Andreea Esca s-a arătat mândră de prestația fiicei sale, care face referire în prima sa piesă chiar la mama sa. Andreea Esca a promovat și ea pe contul ei de Instagram filmulețul care marchează debutul fiicei sale în lumea muzicală, prin piesa „Lil Esca” (n.red. Micuța Esca).

„Pentru toti colegii mei de generatie, octogenarii, LIL inseamna “mic” , de la “little” . Nu de alta, dar asta a fost prima mea intrebare dupa ce am vazut clipul”, s-a amuzat celebra prezentatoare de știri.

În videclipul muzical, Alexia face referire și la mama sa, când apare într-un sacou roz, în spatele unui pupitru de știri, ținută pe care Andreea Esca o îmbrăcată în fiecare an, de 1 decembrie, la aniversarea Pro TV. În videoclip, Alexia are o atitudine de fată rea, purtând ținute provocatoare. Tânăra a fost ajutată să-și lanseze noua melodie de Alex Velea și de Mario Fresh.

„Am lucrat într-o cafenea din Dorobanți, o lună, am avut un job part-time. Acesta de acum e primul job pe long time. Atunci aveam 16 ani, voiam să văd cum e să muncești, mi-a plăcut, este o experiență, înveți foarte multe lucruri. Trebuie să încerci tot timpul să faci de toate. Mama chiar mă împinge să fac cât mai multe lucruri, să merg să aplic la cât mai multe joburi’, a mai spus fiica Andreei Esca, potrivit aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe