Andreea Bălan dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat acum în casa ei, cu George Burcea

Redacția IMPACT 18.05.2020, 20:51
Andreea Bălan dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat acum în casa ei, cu George Burcea

Andreea Bălan a dezvăluit în cel mai recent videoclip de pe canalul său de YouTube cum decurge relația dintre ea și George Burcea, dar și ce atitudine adoptă atunci când acesta vine să le viziteze pe cele mici. Fanii au observat că vedeta a devenit mai transparentă în ultima perioadă.

Andreea Bălan, despre cum se desfășoară lucrurile când George Burcea vine în vizită

Deja nu mai este un secret că mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat sfârșit. Însă, cei doi sunt legați în continuare de cele două fetițe pe care le au împreună Ella și Clara. Așa că George Burcea vine frecvent în vizită pentru a petrece timp cu cele mici. Despre această situația, Andreea Bălan a vorbit foarte transparent și a povestit cum decurge o astfel de zi.

„E foarte important pentru mine ca ele să aibă timpul ocupat cu cât ai multe activități, mai ales în timpul ăsta de tranziție, iar atunci când vine tati să aibă strict timpul lor cu tati (…) Mulți m-ați mai întrebat dacă e posibil să ne împăcăm. Nu se mai poate rezolva mai nimic, nu cred că vom mai putea să fim ca înainte”, a spus Andreea Bălan.

andreea balan, george burcea, casa
Andreea Bălan, despre cum se desfășoară lucrurile când George Burcea vine în vizită

De asemena, cântăreața a ținut să clarifice că nu mai există șanse de împăcare între ea și tatăl fetițelor sale. Important pentru Andreea acum este ca George să-și îndeplinească rolul de tată. Cât despre cum decurge o zi atunci când Burcea vine în vizită, artista a dezvăluit că le lasă spațiu și se bucură de timpul său liber.

„M-ați mai întrebat ce fac eu atunci când vine tati. Păi…când vine el mă bucur și eu de timpul meu cu mine, cred că așa fac foarte multe mame când vine timpul vizitei tatei. Acum e important ca fiecare să-și îndeplinească rolul. Eu de mamă și el, cât de poate, de tată”, a mai spus Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe